En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

  /  Sofas   /  SOFÀS PETITS.TROBA EL SOFÀ ADEQÜAT PER A L’ESPAI MÉS REDUÏT.
sillones fijos Barcelona

SOFÀS PETITS.TROBA EL SOFÀ ADEQÜAT PER A L’ESPAI MÉS REDUÏT.

Com ho farem quan l’espai pels sofà resulta inferior a la mida que imaginàvem?

Quan vulguis solucions per a problemes d’espai, a les nostres botigues de Barcelona, trobaràs els millors sofàs en estils diferents. El sofà és una part important del mobiliari de casa, ja sigui en un gran pis o en un modern apartament. En el sofà hi passem moltes estones. Hi descansem, llegim,  parlem o hi estem de relax. Quan els espais són reduits, els programes modulars de sofàs ens ofereixen solucions que ens poden ajudar a guanyar espai dins del menjador- saló.

Sofàs petits i Lleugers

Com hem dit, hi ha diferents coleccions de sofàs petits segons els gustos i les necessitats. Hi ha coleccions de disseny molt lleuger i adeqüats per a combinar, per exemple, en ambients amb mobles de tipus nòrdic. Són peces que normarment es sustenen amb potes de fusta clara i de i d’uns 20 a 30 cms d’alçada. 

Sofàs-llit

També tenim la opció del sofà-llit amb línies molt simples que duplica, si cal, la funció del moble, en alguns moments determinats. Aquesta opció s’ha anar desenvolupant més en els darrers anys. Actualment, es fabriquen sofàs de saló de línies molt completes i de sentada d’alt confort. Dissenys pensats per adaptar-se com a sofà confortable i acabats  de saló i transformable amb gran sofà-llit. Alguns casos incorporen mecanismes elèctrics per a facilitar l’obertura.

Poc fons

Per altra banda, també hi ha una línia de sofàs petits molt confortables amb una característica molt especial a destacar: la fondària total del sofà. Es fabriquen amb una fodària força reduïda. Són  sofàs de 80 cms. de fondària!! Pots venir a les nostres botigues, on, abans de comprar, els podràs provar.

Les nostres botigues a Barcelona

Està clar que segons les necessitats, trobarem un sofà adeqüat. És qüestió de respectar les dimensions i el disseny per a combinar-ho i equilibrar-ho el millor possible.

On ens pots trobar..

Vine a les nostres botigues i troba el teu sofa! Ens trobaràs al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100 de barcelona. 

I, si vols, per anar mirant més opcions, pots mirar els sofàs o bé, l’apartat específic de sofàs fets a la teva mida.