En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

  /  dormitoris   /  MOBLES SINGULARS AMB MÉS D’UNA FUNCIÓ.

MOBLES SINGULARS AMB MÉS D’UNA FUNCIÓ.

Troba aquells mobles singulars que poden tenir més d’una funció.
En les nostres botigues de Barcelona, tant a Sants com a l’Eixample, trobaràs mobles dissenyats i pensats per a poder tenir més d’un ús. Mobles amb alguna peça integrada, que el fan més complet.

Mobles i accesories per habitacions.

Alguns mobles singulars, per exemple, els pots trobar a l’habitació juvenil. Quan utilitzem un tipus de llit abatible amb un escriptori incorporat. D’aquesta manera, disposem d’un espai ampli a l’habitació quan el llit queda recollit i podem utilitzar l’escriptori de la llargada del llit.

Detalls…

Actualment, també hi ha petits detalls que s’han integrat en el moble. Ens podem fixar, per exemple, en l’endoll usb. Permet conectar un carregador amb facilitat, ja sigui al costat del llit o en el lateral d’una butaca.

 

Espais sota el llit.

A vegades, el que necessitem és un espai extra de magatzem. Llavors, ens adonem que podem aprofitar l’espai de sota el llit i convertir aquest espai en un arcó de gran capacitat. Hi podem guardar moltes coses.

 
 
 

Mobles per al menjador

Les taules-cònsola.
Al menjador trobem vàries peces que poden tenir més d’una funció. Una d’elles podrien ser les consoles convertibles. Són taules de menjador que, recollides queden de poca fondària. Quan es volen fer més grans, tenen vàries extensions que es van complementant. Per tant, un cop afegits tots els suplements, es poden convertir en grans taules de menjador. Estan disponibles  en diferents mides i en acabats personalitzats.
 

 

 

A vegades, només volem que la taula de centre s’aixequi a una mida adeqüada per a utilitzar-la en ocasions més informals. Menjar, llegir o escriure, es pot fer còmodament, des del mateix sofà.

 
 Aquests són alguns exemples de mobles singulars amb més d’una utilitat. Hi ha altres opcions que pots descobrir a les nostres botigues. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100 de Barcelona.