En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

CADIRES

Inspira’t amb la nostra selecció de cadires juvenils més actual i fes de la teva casa, una llar.

Una cadira egonòmica.

Més que un complement.

Si busques cadires per una habitació juvenil a Barcelona, visita les nostres botigues. Perquè una cadira és més que un complement. Hem de tenir en compte l’estètica, però també l’ergonomia. Sobretot, la cadira és important quan hi passem moltes hores. Per exemple, s’ha de tenir en compte quan un adolescent comença a passar més hores estudiant, quan està molta estona a la seva habitació o a l’habitació d’estudi. Val la pena tenir cura d’algunes parts del seu cos: les espatlles, les cervicals.. La cadira s’ha d’adaptar al cos i no al revés.

Com es pot escollir una cadira per a una habitació juvenil?

En primer lloc, tindrem en compte l’edat de la persona a qui va destinada la cadira. No és el mateix un cos d’un nen o d’una nena de 6-8 anys que el d’una persona adolescent. Ni les mides ni el pes tenen res a veure. Per tant, les mides de la cadira tampoc serà la mateixa.

Ergonomia general.

De totes maneres, sigui per a l’edat que sigui, el disseny sempre ha de respectar els punts de suport del cos. Per començar, el respatller ha de tenir la curvatura adient per a permetre el recolçament total de les espatlles. Per una altra banda, la firmesa del respatller ha de ser la justa per a poder assegurar la millor posició en tot moment.

Quin pot ser el millor teixit per a la cadira?

Doncs, el millor teixit estarà condicionat per l’ús que tingui. Si és una cadira molt utilitzada durant hores, val la pena que vagi entapissada en una roba que sigui transpirable. En canvi, si l’utilitza un/a nen/a de menor edat és més recomanable que sigui una roba que sigui de fàcil neteja.

Vols veure cadires per a juvenil?

Si vols veure cadires per a juvenil a Barcelona, vine a les nostres botigues. Ens trobaràs al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.