En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Taules de cuina

Inspira’t amb la nostra selecció de taules de cuina més actual.

Les taules de cuina.

Hi ha molts tipus de taules de cuina?

Les taules de cuina són peces molt funcionals i molt demanades, actualment. Es poden fabricar en una gran quantitat de materials i mides diferents. Si busques taules de cuina a Barcelona, t’ajudem.

En quins materials es fabriquen?

S’acostumen a utilitzar materials que siguin pràctics i resistents. Segons l’ambient de la cuina es poden fer models més clàssics amb fusta o més innovadors.També podem combinar potes de fusta o metàl·liques amb un sobre de vidre o ceràmic.

Hi ha vidres diferents?

Sí. Segons el tractament, el vidre del sobre també pot ser diferent. Per exemple, el vidre anti-ratlles és un vidre temperat amb un aspecte mate. És òptim per a taules de treball o de cuina. En general, el vidre temperat es caracteritza per tenir una major resistència estructural i al impacte.

Hi ha materials més durs?

Sí. Si volem que el sobre sigui més dur encara, podem fabricar la taula amb el sobre ceràmic. Es caracteritza per ser resistent a les ratlles i a les taques. S’ofereix amb vàries textures i colors.

En quines mides es fan?

Degut a les característiques de l’espai, les taules de cuina es fabriquen amb mides molt específiques. Hi ha models que es fabriquen en mides molt reduïdes, especials per a cuines molt estretes. Taules que es poden fabricar a partir de 40-50 cms de fons, per exemple.

Si disposem d’un espai més ampli, tindrem moltes opcions de mides per a escollir. Fins i tot, hi ha qui pot utilitzar cadires i taules de menjador.

Hi ha models que es poden fer a més alçada. Llavors, s’acompanyaran de tamborets de pota alta.

Millor taules fixes o extensibles?

A la cuina, com a la resta de la casa, ens veiem condicionats per la forma i la mida de l’espai. L’obertura de les taules de cuina pot ser pel lateral o per bé, per la part més curta.

Hi ha cadires a conjunt?

Sí. Els fabricants de taules de cuina, generalment, també fabriquen cadires a conjunt. Quan escollim la taula i les cadires a conjunt, podem combinar les potes amb el mateix acabat. Per a fer el seient de la cadira, podem escollir el color i acabat que preferim.

Tens més preguntes?

Si tens més preguntes sobre taules de cuina a Barcelona, ens pots visitar a les nostres botigues. T’ajudarem amb els teus dubtes. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.