En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Taules de cuina

Inspira’t amb la nostra selecció de taules de cuina més actual.
Possibilitat de taulas fixes a qualsevol mida.
Dekton,, Silestone, Cerámica, Madera, Cristal, Laminados, Metal.

Les taules de cuina.

Hi ha molts tipus de taules de cuina?

Les taules de cuina són peces molt funcionals i molt demanades, actualment. Es poden fabricar en una gran quantitat de materials i mides diferents. Si busques taules de cuina a Barcelona, t’ajudem.

En quins materials es fabriquen?

S’acostumen a utilitzar materials que siguin pràctics i resistents. Segons l’ambient de la cuina es poden fer models més clàssics amb fusta o més innovadors.També podem combinar potes de fusta o metàl·liques amb un sobre de vidre o ceràmic.

Hi ha vidres diferents?

Sí. Segons el tractament, el vidre del sobre també pot ser diferent. Per exemple, el vidre anti-ratlles és un vidre temperat amb un aspecte mate. És òptim per a taules de treball o de cuina. En general, el vidre temperat es caracteritza per tenir una major resistència estructural i al impacte.

Hi ha materials més durs?

Sí. Si volem que el sobre sigui més dur encara, podem fabricar la taula amb el sobre ceràmic. Es caracteritza per ser resistent a les ratlles i a les taques. S’ofereix amb vàries textures i colors.

En quines mides es fan?

Degut a les característiques de l’espai, les taules de cuina es fabriquen amb mides molt específiques. Hi ha models que es fabriquen en mides molt reduïdes, especials per a cuines molt estretes. Taules que es poden fabricar a partir de 40-50 cms de fons, per exemple.

Si disposem d’un espai més ampli, tindrem moltes opcions de mides per a escollir. Fins i tot, hi ha qui pot utilitzar cadires i taules de menjador.

Hi ha models que es poden fer a més alçada. Llavors, s’acompanyaran de tamborets de pota alta.

Millor taules fixes o extensibles?

A la cuina, com a la resta de la casa, ens veiem condicionats per la forma i la mida de l’espai. L’obertura de les taules de cuina pot ser pel lateral o per bé, per la part més curta.

Hi ha cadires a conjunt?

Sí. Els fabricants de taules de cuina, generalment, també fabriquen cadires a conjunt. Quan escollim la taula i les cadires a conjunt, podem combinar les potes amb el mateix acabat. Per a fer el seient de la cadira, podem escollir el color i acabat que preferim.

Tens més preguntes?

Si tens més preguntes sobre taules de cuina a Barcelona, ens pots visitar a les nostres botigues. T’ajudarem amb els teus dubtes. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.