En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

LLITS BLOCK

Inspira’t amb la nostra selecció de llits block més actual i fes de la teva casa, una llar.

Com escollir el llit bloc.

Diferents composicions.

Per a escollir llits bloc a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ajudadrem a escollir el més adeqüat. Bàsicament, el llits bloc són llits que es van component gràcies a un programa de moble modular. Aixó, ens aporta una gran quantitat de possibilitats. Els mòduls de la part inferior e fabriquen an vàries mides, tant d’ample com de llarg. D’aquesta manera, aconseguim el disseny amb ls mides desitjades. Per un costat, podem realitzar uns llits baixos (amb només un nivell de calaixos o contenidors) i per un altre costat, podem fer llits més alts ( fins a mida de llitera). Per tant, veurem com es combinen mòduls de portes, de calaixos, o de contenidors per a fer diferents tipus de llit. Així, també es fabriquen els mobles en diferents acabats i colors. Per tant, tindrem moltes possibiltats de personalitzar el moble de l’habitació.

Es pot combinar el llit a conjunt amb la resta de l’habitació?

Per descomptat que es pot combinar. El sistema modular pertany a un programa on també hi ha mobles de calaixos, armaris, prestatgeries, mobles escriptori, etc. En general, s’acostumen a combinar els acabats. Per exemple, els detalls de color i els tiradors es poden fer que combinin. Segos els detalsde color ens pot donar elresultat d’na habitació més o menys seriosa o més informal. Si volem fer que sembli una habitació més infantil, per exemple, utilitzarem tons pastel.

Mes informació.

Si busques llits block a Barcelona et podem ajudari donar més informació. Segons les mides de l’habitació juvenil,dissenyarem un tipus de llit o una altre.

Escull entre els llits block a les nostres botigues a Barcelona. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer Rocafort 100.