En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

LLITS

Inspira’t amb la nostra selecció de llits més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els llits en l’habitació juvenil.

Diferents opcions..

Si busques llits a Barcelona..Sens dubte, en les habitacions juvenils, els tipus i el disseny del llit, és important. Segons el que posem, l’habitació agafarà un aire més formal o més informal. Els materials, els colors, els tipus de tirador, ens poden diferenciar i personalitzar l’habitació.

Per altra part, és important tenir en compte les mides. Bàsicament, de l’habitació i del matalàs que volem posar. Les habitacions juvenils, acostumen a tenir unes dimensions més reduïdes que els altres espais de la casa. Per això, volem fer rendible l’espai. En conseqüència, hi ha molts dissenys diferents. Hi ha solucions per a les diferents necessitats. Si busques llits a Barcelona, t’ajudem.

Si és necessari espai per a guardar coses, quines solucions hi ha?

A vegades, no hi ha massa espai a l’habitació juvenil. Altres vegades, hi ha moltes coses que s’han de  guardar. Llavors, per a solucionar-ho, podem convertir l’espai de sota el llit en magatzem. Per això, tenim els llits block, els compactes, els llits niu amb calaixos. Els bock, per exemple, es poden fer amb calaixos o amb contenidors. Fins i tot, també podem fer els contenidors amb tapa abatible. Es poden utilitzar quan no hi ha espai frontal per a poder obrir.

Tanmateix, si fem llits més alts, podem convertir el llit en un armari. És una manera d’aprofitar al màxim l’espai. Tant, si fem llit individual com si fem lliteres, podem aprofitar l’espai inferior. Alhora, també, tenim la opció de llits tren. Gràcies als nous programes modulars, es poden crear tot tipus de llit. Es creen llits amb diferents mides d’alçada, distribució i capacitat de magatzem.

Es pot tenir un llit “amagat”?

Doncs, per exemple, les lliteres o llits abatibles són una bona opció. El llit ocupa l’espai només quan s’utilitza. La resta del temps, queda plegat i ocupant un espai molt reduït. Es poden fer en versió horitzontal o vertical. Lògicament, la elecció del model dependrà de la distribució de l’habitació.

Vols saber més?

Aquestes, només són algunes de les opcions. En al cas que volguis saber més sobre llits a Barcelona, vine a les nostres botigues. Al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.