En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

REBEDORS

Inspira’t amb la nostra selecció de rebedors més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els rebedors, el primer espai.

La primera impressió.

Els rebedors ens ofereixen la primera impressió d’una casa. El primer espai que trobem a l’entrada quan tornem de fora. Per això, aquest espai es mereix una especial atenció. També és un espai que organitzarem en funció de les mides i de la utilitat que li vulguem donar. Per a saber més sobre rebedors a Barcelona, vina i nosaltres t’ajudem.

Com es pot aprofitar l’espai del rebedor?

Quan es vol aprofitar l’espai del rebedor, primer es fa un repàs a quina funció li volem donar. Per exemple, no serà el mateix si volem que sigui un espai simplement decoratiu o si, en canvi, volem reservar un espai per a guardar-hi sabates o roba. Tanmateix, també es pot convertir el moble de rebedor o del vestíbul en un moble que sigui una bonica llibreria. Per tant, moltes vegades, serà una qüestió de triar segons l’espai disponible i l’ús que prioritzem.

Com fer el projecte?

Per a fer el projecte del rebedor, s’ha de tenir en compte les mides totals, la obertura de les portes i els possibles intèrfons o altres sistemes elèctrics que hi hagi en l’espai.

Un cop tenim les mides i sabem la utilitat que li volem donar, és qüestió de trobar la distribució més convenient. Per descomptat, a les nostres botigues, et podem ajudar a trobar la millor solució. Hi ha programes per a poder fer armaris de rebedors a mida.  Es fa un projecte seguint les directrius marcades. A continuació, es fa el pressupost, segons el material escollit. A més, també es pot escollir l’acabat de les portes: de fusta, amb laca, amb mirall., etc., segons el gust del client.

Una altra opció, seria fer l’armari del rebedor seguint els acabats d’altres armaris més generals de la casa.

Es pot aprofitar per a posar un sabater?

En realitat, hi ha programes de mobles rebedor que es poden convertir en mobles sabaters, molt útils i decoratius. Són mobles que es poden escollir amb diferentes mides d’alçada i d’ample. Igualment, poden tenir diferents sistemes d’obertura, tot i que, normalment, aquest tipus de sabater es fa amb portes abatibles. Són peces molt pràctiques.

I, puc posar una llibreria el rebedor?

Sí, també. Efectivament, aquesta és una altra manera de donar ús al rebedor. Amb aquesta fòrmula, l’espai de rebedor i/o passadís, guanya funcionalitat com a llibreria. Alguns llibres necessiten poca fondària per guardar. Per tant, llavors veiem que, sense ocupar massa espai, podem tenir un bon lloc on posar molts llibres.

I, si vull un rebedor més decoratiu?

Quan vols decorar l’entrada de casa, hi ha moltes peces que poden ajudar. Per un costat, es pot optar per triar entre alguna de les consoles que hi ha, d’estils tan diferents. Per un altre costat, es pot afegir una peça auxiliar, un mirall, o un quadre amb el marc que més agradi. Sens dubte, afegint unes flors i una llum en el  lloc més adequat, ens acabarà de fer l’espai molt més càlid.

Vols veure més coses..

Per veure i conèixer més coses sobre rebedors a Barcelona, pots continuar mirant la nostra web.

Ens vols conèixer?

Finalment, si ens vols conèixer i saber més sobre rebedors a Barcelona, ens pots trobar a les nostres botigues. Si veniu amb les mides (no cal que siguin exactes) us podrem fer un projecte amb la seva valoració, sense cap tipus de compromís. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.