En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Sofàs

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de sofàs, modernes i elegants.

Sofàs a Barcelona.

Si busques sofàs Barcelona, t’ajudem.

Perquè creiem que el sofà és molt important a la teva llar. Segurament el lloc de socialització per excel·lència. Allà, passaràs hores amb la teva parella, fills, però també amb convidats, amics o altres familiars. És a dir que, ha de ser una peça còmode i de qualitat. Per aquest motiu, a Mobles Solanas de Barcelona t’oferim una amplia gama de sofàs. Podràs escollir entre chaise longue, sofà raconera, sofà relax, algún tipus de sofà llit o entre un gran assortit de butaques.

Tipus de Sofàs

Disposem de diferents estils de sofàs per tal de que puguis comprar el que s’adapti més a la teva llar i a l’espai. Aixì doncs, trobaràs, sofà de 2 places, sofà 3 places, chaise longue, sofàs outlet, sofàs raconeres i sofàs relax. Diferents gammes de preus. Sofàs més econòmics o de gamma més alta. Actualment, hi ha material de tapisseria molt variats.. Algunes robes porten tractaments especials. Seria com exemple, les robes amb tractament anti taques. També hi ha robes amb tractament especial per a mascotes. Per descomtat, també es pot fer el sofà tapissat en pell, que pot ser natural o sintètica.

Complements per a sofàs.

Hi ha sofàs que es poden complementar i donar més d’una utilitat. Així, els donem a aquests sofàs unes funcions extres. Un exemple seria quan porten un llit incorporat. Un bon sofà de dia i, alhora, sofà llit pels convidats. També, en altres casos, tenim opcions d’afegir kits. Podem posar un dispositiu per a el carregador USB per a mòbils, fundes protectores, respatllers ajustables i capçaleres reclinables, etc.

Si vols veure models dels diferents tipus, pots continuat mirant la nostra web. Si vols saber-ne més coses, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Per a veure sofàs Barcelona. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100 de Barcelona.