En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

LLITS NIU I COMPACTES

Inspira’t amb la nostra selecció de llits niu i compactes més actual i fes de la teva casa, una llar.

Llits niu.

Aprofitant l’espai.

Si busques llits niu a Barcelona, vine a Mobles Solanas. Per a combinar en una habitació juvenil o en un estudi.

Què són exactament els llits niu?

En realitat, aquest tipus de llit, és un conjunt de dos llits. Un dels dos llits queda recollit sota l’altre. D’aquesta manera, es pot treure més rendiment a l’espai disponible perquè es col.loquen dos llits en l’espai d’un sol llit. En general, és un tipus de moble destinat a habitacions juvenil o infantils. Tot i així, també es poden adaptar per posar a habitacions d’estudis o despatxos.

De què consten?

Per un costat, la part superior és una base plana de fusta. per un altre costat hi ha la part inferior queacostuma ser una base de somier de làmines amb unes potes plegables amb molles. D’aquesta manera, el llit inferior pot plegar-se i recollir-se facilment sota l’altre llit. En comptes de potes fixes, e llit inferior porta potes amb rodes. Així, és més fàcil el desplaçament. Respecte als matalassos, hem de mesurar els gruixos.El matalàs inferor no pot superar els 12-14 cms. Per tant, es recomanable col.locar en la part inferior una colxoneta o bé, un matalàs d’escuma. Algunes col.leccions de matalassos són especials per aquests tipus de llit, fent els mateixos estampats i acabats, però amb mides de gruix diferents.Si vols conèixer més models, saber els acabats, els colors, vine a les nostres botigues.

On ens pots trobar?

Si busques llits niu a Barcelona, pots venir a les nostres botigues i t’assessorarem. Tot tipus de llits diferents. Si et fa falta el matalàs, també ens  pots consultar. Ens trobaràs al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.