En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Sofàs Llit

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de sofàs llit, modernes i elegants.

Com escollir el sofà llit ideal?

Prioritzem la funció, les mides  i el disseny.

Actualment, el sofà llit s’ha convertit en una peça molt utilitzada. És una peça pràctica i funcional. Sobretot per a espais molt reduïts. En les grans ciutats, com per exemple Barcelona, és una tipus de peça molt demanada. Com a conseqüència, s’han creat mols dissenys nous i amb solucions sorprenents. En alguns casos, es continua conservant una estètica més convencional. Altres vegades, les noves creacions s’atreveixen amb una estètica més minimalista. Es poden fer sofàs llit individuals, dobles o, fins i tot, en forma de sofà raconera.

Tot dependrà de les mides de l’espai i de la funció que hagi de fer. Pot anar en un ambient d’estudi, en saló menjador, en una habitació o espai juvenil,..

Si busques sofàs llit a Barcelona, t’ajudem.

Quins estils hi ha?

Hi ha molts estils de sofà llit. Segons el gust i l’estil de cada consumidor, estriarà un tipus de sofà o un altre. En les nostres botigues de Barcelona, t’ensenyarem les diferents tendències i novetats.

Hi ha diferents tipus d’obertura?

Efectivament, hi ha diferents tipus d’obertura. Segons les mides de l’espai o les necessitats de l’usuari, s’adaptarà millor un tipus o un altre d’obertura.

Per exemple, el sistema d’obertura de rotació o, també dit sistema italià, ens permet obrir el llit sense haver de treure els coixins de respatller o seient. Un altre sistema d’obertura, podria ser el sistema lliscant. Podem treure un matalàs situat a la part inferior del sofà i ja tenim un llit addicional. Per últim, comentar un altre tipus de sofà llit que té un sistema d’obertura telescòpica i/o elèctrica que pot anar bé per alguns espais concrets.

Hi ha chaise-longue amb una part de sofà llit?

Sí, hi ha algunes chaise-longue que es poden convertir en llits. S’aprofita tot l’espai del sofà i també el de la chaise-longue. Per tant, l’espai de descans queda molt ampli.

Tens més dubtes?

Doncs, si encara tens alguns dubtes sobre sofàs llit a Barcelona,vine a les nostres botigues. Et podem ajudar a resoldre’ls. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100. de Barcelona