En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Rústic

Estàs buscant un estil de moble més colonial sense perdre l'essència de l'artesenia? Inspira’t amb les nostres col·leccions!

Mobles d’aspecte natural i acollidor.

El contacte amb la fusta.

Si estàs buscant moble rústic a Barcelona, visita la nostra pàgina web o vine a veure’ns. Et podem informar sobre aquest tipus de moble. Un tipus de moble que destaca pel seu caràcter lligat a la fusta, amb el bosc, amb les muntanyes. Sens dubte, aquesta sensació afegeix un escant més a la decoració de la llar. Amb el moble rústic s’aconsegueix un ambient càlid i acollidor A vegades, es pot combinar una peça rústica amb altres tipus de menjadors. També, es pot combinar amb altres tipus de taules o cadires.

La fusta de pi

La majoria dels moble en estil rústic estan fabricats amb fusta de pi. Gràcies a la seva gran flexibilitat, és una fusta molt apta per a tallar, manipular i per a treballar. Al mateix temps, és un tipus de fusta que es pinta amb facilitat. Per tant, podem trobar acabats de diferents colors. Algunes habitacions juvenils es poden realitzar amb acabats patinats i amb colors més alegres. Es poden fer peces amb colors blanc, blau, rosa, verd, etc..

Rústics i alhora actuals.

Anys enrere, el moble rústic es fabricava majoritariament amb fusta de tons foscos. Actualment, es busca uns ambients més clars i lluminosos. Per tant, es fabriquen molts mobles en tons més neutres i amb blanc.

Diferents estils en un mateix ambient.

Tal com veiem en molts ambients de decoració, les combinacions d’estils van guanyant terreny. Per exemple, algunes peces de l’estil més industrial s’estan combinant amb menjadors més convencionals.

Vols saber-ne més?

Si vols veure més models de moble rústic a Barcelona, vine a les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.