En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Matalassos

Inspira’t amb la nostra selecció de matalassos més actual i fes de la teva casa, una llar.

Matalassos juvenil a Barcelona.

Un matalàs adeqüat per a cada edat, per a cada cos.

Quan busquis matalassos juvenil a Barcelona, vine a les nostres botigues. Trobaràs un matalàs adeqüat que ha de ser diferent: segons l’edat, segons el cos. Per a trobar una peça que s’adapti al cos i que permeti gaudir d’un bon descans. El fet de descansar més o menys bé, ens afecta a la salut, tant a nivell físic com psíquic. Per tant, és evident que el descans repercuteix directament al relax muscular. Llavors, deduïm que un mal descans ens pot produir mals d’espatlla, cansament, falta d’energia, etc. Totes aquestes qüestions són de vital importància en èpoques d’infància i creixement. Cada etapa de la vida requereix un tipus de matalàs determinat. El material en que estigui fabricat ens aportarà un grau diferent de firmesa, transpirabilitat, adaptabilitat, etc.

Primera infància, matalassos per a bressols.

Els millors matalassos per a bressols i primera infància han de permetre que el nen pugui dormir de manera plàcida. Per tant, no hauran de ser massa tous, però tampoc han de tenir punts de pressió. Un factor important a tenir en compte és la mida. S’ha d’ajustar molt bé a les mides del bressol. D’una altra manera, podria posar les mans o els peus entre el límit del llit i el matalàs.

El canvi a llit individual

En quant el nen va creixent i el bressol li queda petit, arriba l’hora de fer el canvi d’habitació i passar a dormir al llit de “nen gran”. En aquest cas, s’acostumen a recomanar matalassos juvenils d’una firmesa mitjana i d’un gruix que no excedeixi dels 22-25 cms. Generalment, es recomana un matalàs de molla tradicional i que porti capes de recubriment.

L’adolescent i els seus canvis.

Quan el nen es va fent gran requereix un matalàs de més firmesa. Podria ser, per exemple, un matalàs de molla amb recobriment i amb un gruix superior als 22 cms. També podem triar matalassos que tinguin tractament antiàcars per a evitar posssibles alèrgies.

Assessorament.

Com veus, hi ha un matalàs per a cada persona. Segons edat, pes, etc. Si vens a les nostres botigues, t’ensenyarem diferents models de matalassos juvenil i t’explicarem quines característiques tenen els materials i de què estan compostos.

On ens trobaràs

Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.