En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Tauletes auxiliars

Inspira’t amb la nostra selecció de tauletes auxiliars més actual i fes de la teva casa, una llar.

Les tauletes auxiliars.

El complement que fa llar.

Si busques tauletes auxiliars a Barcelona, visita les nostres botigues…. Aquestes tauletes són el tipus de taula que serveix com a complement ideal per a racons, salons, rebedors.. Són peces singulars i que es poden combinar amb molts ambients. Es poden utilitzar com a alternativa a les tauletes de nit, per a exemple.  Normalment, són peces amb un disseny original, amb unes formes i unes mides que no són les més habituals.

En quin estil i en quines mides es fan?

Per descomptat, les tauletes auxiliars, es poden fer en molts materials i en moltes mides diferents. Hi ha molts estils de tauletes. N’hi ha que poden ser en estil més clàssic o, d’estil més d’estil més rústic. Altres, en canvi, les trobem en estils més modern, més nòrdic o més vintage. Com a conseqüència dels estils, els materials també solen ser diferents. Per a exemple, quan es fabriquen tauletes més rústiques. En aquests casos, s’utilitza fusta de color mel o més fosca i ferro forjat. En canvi, quan es fan tauletes d’estil més nòrdic, es fan les potes amb color de fusta més claret i en forma cònica. Per tant, veiem que segons els estils, les tauletes es fabriquen en materials i formes diferents.

On posem les tauletes?

Hi ha molts llocs de la casa on es poden posar les tauletes. Per a veure alguns exemples, pots continuar navegant per la nostra pàgina web. Trobaràs exemples que et poden servir de guia. Esperem que et serveixin i que t’agradin.

Vols saber-ne més coses?

Si vols saber més sobre tauletes auxiliars a Barcelona, pots venir a les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de carrer Rocafort 100. T’ensenyarem més models i t’explicarem les caracterísriques, les mides i les diferents possibilitats.

També pots contactar amb nosaltres fent click aquí.