En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

  /  Dormitori   /  L’armari és la clau
Armarios en Barcelona

L’armari és la clau

L’armari és la peça clau

La teva llar, pot estar ordenada gràcies als mobles i a la decoració que li vagis posant. Tenir les coses de casa ordenades, acostuma a fer-nos sentir millor. A més, poder veure i trobar les coses amb facilitat ens estalviarà temps cada vegada que hem d’anar a buscar la roba o el que hi tinguem. Per això diem que l’armari és la clau que ens ajudar a posar ordre a casa. A les nostres botigues, t’oferim tot tipus d’armaris amb una àmplia gamma de possibilitats diferents.
per tant, els armaris a mida s’adapaten als diferents espais, per aprofitar-ho al vostre gust. Inspirat quan busquis mobles a Barcelona.

Un armari, segons els tipus de portes

Hi ha diferents tipus de portes d’armari, que podem utilitzar segons l’espai on vagi destinat. Els armaris de portes abatibles són molt recomanables quan desitgem instal.lar els armaris de punta a punta de l’habitació i acabar ajustant-lo amb tapetes.

A vegades, en canvi, s’adapta millor un armari de portes lliscants. Amb aquest sistema d’opertura ens estalviem l’espai de l’obertura de la porta.

En espais estrets són més recomanables els armaris de portes corredisses. Al lliscar, no ocupen l’espai d’obertura.

En tot tipus d’armari podem escollir el tipus de material, de porta i, si volem afegir miralls interiors o exteriors. Tot es va fent segons les necessitats dell client.

Pots triar els acabats, la distribució i l’equipament.

Un cop triat el tipus d’armari i els acabats, ja podem acabar d’equipar-lo interiorment.
Disposem d’un gran assortiment de complements per a l’interior dels armaris.
Sabaters, pantaloners, divisions interiors, etc que ens poder ajudar a distribuir les coses. Per descomptat, que anirem afegint els complements segons sigui necessari.

Si ens vols conèixer…

Si vols saber més sobre el món dels armaris, els diferents acabats i les possibles distribucions, pots venir a les nostres botigues. Ens portes les mides i ens expliques el que vols. Et podem fer un pressupost sense compromís. Estem al carrer de carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona. Inspirat, Mobles Bcn.