En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Taules de menjador

Inspira't fent clic a les diferents opcions de taules de menjador.

T’ajudem quan busques taules de menjador a Barcelona…

Quin tipus de taula és millor?

En primer lloc, s’ha tenir en compte que hi ha una gran varietat de  taules de menjador a Barcelona. Però, per descomptat, triar-ne una, dependrà de les teves preferències i les teves necessitats. Primer de tot, per començar, hem de tenir en compte l’espai. En general. si l’espai, és reduït, podem aprofitar tots els models de taula extensible. D’aquesta manera, només ocuparem l’espai extra quan sigui necessari. Per tant, en el dia a dia, l’espai del menjador quedarà més ampli i útil per a altres coses.

En quant a l’acabat de la taula, hi ha moltes opcions. Hi ha els materials de sempre, com la fusta, el marbre i el vidre. També tenim altres materials més actuals com són, les melamines de nova generació o els nous materials ceràmics. Els nous materials ceràmics ens aporten unes textures molt diferents i resistents.

Quina forma és més adequada?

Per a escollir la forma de la taula, és important contemplar l’espai on ha d’anar, doncs, forma i la distribució del menjador ens ajudaran a decidir la forma més adient Per exemple, la forma quadrada, s’acostuma a posar en espais reduïts. És una taula que es pot utilitzar per a un màxim de quatre comensals. La forma rectangular s’utilitza molt actualment. Es pot posar adjuntada a la paret i així, llavors, ocuparà un espai molt similar a la taula quadrada.

Les taules en forma rodona o ovalada, s’acostumen a posar en espais més grans. Hi ha persones que troben molt agradables aquest tipus de taules, perquè no tenen cantonades.

Totes les taules poden ser extensibles?

Actualment, hi ha molts tipus de taula. Hi ha taules que poden ser fixes o extensibles. També hi ha taules en les que, poden escollir la quantitat i mida de l’extensió. D’aquesta manera, podem allargar la taula segons la quantitat de comensals.

També, hem de tenir en compte, que hi ha taules que només es fabriquen en versió fix. Són taules amb el sobre de vidre o de marbre. Per aquesta raó, només permeten opció fixa.

Encara tens dubtes sobre taules de menjador a Barcelona?

Vine a les nostres botigues de mobles i l’assessorarem. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100, de Barcelona.