En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Matalassos

Inspira’t amb la nostra selecció de matalassos més actual i fes de la teva casa, un descans.

Com escollir un matalàs i una base pel llit?

Comprar un matalàs és una compra important. Tots sabem que, dormir bé és essencial a recuperar l’energia. També, per a tenir vitalitat i poder encarar el dia a dia. Per tant, un bon descans beneficia, el nostre estat de salut físic i mental. Uns bons hàbits ens ajudaran a dormir millor. Procurar que els dormitoris siguin llocs agradables i, sense sorolls, també. Així mateix, el matalàs ha de ser adequat a les necessitats corporals de cada persona. És diferent triar un matalàs per a una habitació infantil, juvenil o per a una habitació de matrimoni. Aixi doncs, un bon matalàs és aquell que reparteix bé el pes del cos amb fermesa, mantenint comoditat. Si busques matalassos a Barcelona, t’ajudem.

Quins tipus de matalassos hi ha?

Actualment, els matalassos més habituals són:

  • Matalàs de molles de fil continu. Les molles d’aquest matalàs està format per un sol fil d’acer. Això, dóna una gran consistència i fermesa. Al ventilar bé, són bastant frescos. Alguns tenen dues cares: hivern i estiu.
  • Matalàs de molles ensacades. Les molles d’aquests matalassos estan disposades individualment en saquets de roba. Són molt recomanables per a llits grans. Poden portar varies capes de diferents materials: viscoelàstica, espuma, làtex, etc.
  • Matalàs viscoelàstica. Són matalassos fabricats amb una escuma termosensible i d’alta densitat. D’aquesta manera, s’adapta molt bé a la forma i al pes del cos. Per aixó, són adequats per a persones que han d’estar moltes hores al llit.
  • Matalàs de làtex. El làtex és un tipus d’escuma, que pot ser d’origen natural o artificial. Alguns fabricants combinen en un mateix matalàs els dos tipus de làtex. Són molt aptes per a persones amb al·lèrgies respiratòries.

Quins tipus de bases existeixen?

D’entre els més utilitzats, anomenarem:

  • Somier de làmines. Aquest tipus de somier és molt utilitzat. S’adapta a tot tipus de matalàs. Permet que el matalàs ventili molt bé. Per a fer les làmines s’acostuma a utilitzar fusta de faig, fibra de carboni o fibra de vidre d’alta resistència. Hi ha versions de somiers fixes i també, articulats. Els somiers articulats, elèctrics o manuals, estan indicats per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest tipus de somier, els ajuda en moviment d’aixecar espatlles o cames.
  • Canapè abatible. És un tipus de peça molt demanada en els últims anys. La base del llit és un gran bagul que ens pot servir de magatzem. Per tant, té molta utilitat. Gràcies al sistema hidràulic, la tapa s’obre amb facilitat. El canapè abatible es pot fer amb molts acabats diferents. Es pot combinar amb el mateix acabat de la resta del dormitori. També, es pot combinar amb les tauletes de nit o amb l’armari de l’habitació.

Evidentment, hi ha altres tipus de bases, que pots escollir segons les teves preferències.

Vols saber-ne més?

Visita’ns i t’expliquem més sobre matalassos a les nostres botigues a Barcelona. Et podem orientar sobre quin tipus de matalàs et va millor. Per comoditat i per preu. Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.