En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Matalassos

Inspira’t amb la nostra selecció de matalassos més actual i fes de la teva casa, un descans.

Ul bon descans per a viure millor.

Com escollir un matalàs i una base pel llit?

Comprar un matalàs és una compra important. Per aquest motiu, si has de comprar matalassos a Barcelona, t’ajudem.

Per començar, tots sabem que dormir bé és essencial per a recuperar l’energia i les forçes. Especialment, és important, per a tenir vitalitat i poder encarar el dia a dia. Per tant, un bon descans beneficia el nostre estat de salut físic i mental. En conseqüència, uns bons hàbits ens ajudaran a dormir millor. Per altre part, hauriem de procurar que els dormitoris fòssin llocs agradables i sense sorolls.

Un matalàs per a cada cos.

Així mateix, també s’ha a de tenir en compte que el matalàs ha de ser adequat a les necessitats corporals de cada persona. Sempre serà diferent triar un matalàs per a una habitació infantil, juvenil o per a una habitació de matrimoni. Per un costat s’ha de tenir en compte el pes de la persona que hi dormirà i, per un altre costat, també els gustos personals en quant a confort, per exemple. Així doncs, un bon matalàs és aquell que reparteix bé el pes del cos amb fermesa, mantenint comoditat. Si busques matalassos a Barcelona, t’ajudem.

Quins tipus de matalassos hi ha?

Actualment, alguns matalassos més habituals són, per exemple:

  • Matalàs de molles de fil continu. Les molles d’aquest matalàs està format per un sol fil d’acer. Això, dóna una gran consistència i fermesa. Per un altre costat, al ventilar bé, també són bastant frescos. Alguns, a més, tenen dues cares: hivern i estiu.
  • Matalàs de molles ensacades. A diferència d’altres matalassos, les molles d’aquests matalassos estan disposades individualment en saquets de roba.  També poden portar varies capes de diferents materials en la seva composició: viscoelàstica, espuma, làtex, etc. Sens dubte, són especialment recomanables per a llits grans.
  • Matalàs viscoelàstica. Són matalassos fabricats amb una escuma termosensible i d’alta densitat. D’aquesta manera, s’adapta molt bé a la forma i al pes del cos. Per aixó, són adequats per a persones que han d’estar moltes hores al llit.
  • Matalàs de làtex. El làtex és un tipus d’escuma, que pot ser d’origen natural o artificial. Tanmateix, alguns fabricants combinen en un mateix matalàs els dos tipus de làtex. Per aquest motiu, són molt aptes per a persones amb al·lèrgies respiratòries.

Quins tipus de bases existeixen?

En relació al tipus de base, els més utilitzats serien.

  • Somier de làmines. Aquest tipus de somier és molt utilitzat. Bàsicament, s’adapta a tot tipus de matalàs. També permet que el matalàs ventili molt bé. Per a fer les làmines s’acostuma a utilitzar fusta de faig, fibra de carboni o fibra de vidre d’alta resistència. Hi ha versions de somiers fixes i també, articulats. Els somiers articulats, elèctrics o manuals, estan indicats per a persones amb mobilitat reduïda. Aquest tipus de somier, els ajuda en moviment d’aixecar espatlles o cames.
  • Canapè abatible. És un tipus de peça molt demanada en els últims anys. La base del llit és un gran bagul que ens pot servir de magatzem. Per tant, té molta utilitat. Gràcies al sistema hidràulic, la tapa s’obre amb facilitat. A més, el canapè abatible es pot fer amb molts acabats diferents. Es pot combinar amb el mateix acabat de la resta del dormitori. També, es pot combinar amb les tauletes de nit o amb l’armari de l’habitació.

Evidentment, hi ha altres tipus de bases i de canapés. Obviament, sempre s’escolliran segons les teves preferències i necessitats.

Vols saber-ne més?

Per saber-ne més, visita’ns i t’expliquem més sobre matalassos a les nostres botigues de Barcelona. Bàsicament, et podem orientar sobre quin tipus de matalàs et va millor. Per comoditat i per preu. Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.