En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

LLITERES

Inspira’t amb la nostra selecció de lliteres més actual i fes de la teva casa, una llar.

La llitera.

Un disseny i una solució.

Si busques lliteres a Barcelona, vine a les nostre botigues. La llitera és un tipus de moble molt práctic que ens ajuda a solucionar problemes d’espai. Quan els espais són reduits, hem de buscar solucions diferents. En aquest casos una llitera pot ser un element clau. Hi ha varis models i dissenys de lliteres. Es poden fer lliteres fixes o abatibles que encara ens deixaran més espai lliure quan no s’utilitzi. Les lliteres abatibles poden combinar-se molt bé en ambients d’estudi, quan l’ús és ocasional.

Hi ha lliteres amb escriptoris i/o amb armari?

Efectivament, hi ha moltes possibiltats. Tot un món de combinacions. Podem fer un conjunt d’armaris que són la base del llit. Per tant, l’espai inferior queda amb molta fondària i es pot aprofitar molt. També podem fer el llit en la part supeior però, en aquest cas, a la part inferior instal.lem l’escriptori. Per últim, també podem fer una solució mixta. En aquest cas, la part inferior la dividim per a posar armari i escriptori. Tenim doncs, en un sol espai, les tres peces.

Es poden “amagar” les lliteres?

Quan només s’utilitza el llit d’una manera esporàdica, o volem tenir més espai lliure, podem trobar altres solucions. Per exemple, podria ser les lliteres abatibles. Són cómodes, pràctiques, funcionals i segures. Tant es poden fer en versió indivudual com en versió de dos llitso, fins itot, en versió llit de matrimoni.

Es podria fer una llitera amb tres llits?

Sí i, en aquests casos, trobariem vàries solucions. Una solució seria posar un llit tipus niu a la part inferior d’una llitera. Una altra solució són les literes tipus tren que també ens dónen moltes opcions. en resum , veiem com podem aprofitar l’espai de l’habitació segons les nostres prioritats i les mides.

On ens pots trobar?

Si busques lliteres a Barcelona, vine a les nostres botigues. Ens trobràs al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100