En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Ambients

Inspira’t amb la nostra selecció d’ambients de dormitoris més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els ambients de dormitori, un espai molt personal.

Si el que busques són ambients de dormitori a Barcelona, vina’ns a veure. Seguramnet, l’espai del dormitori, és el més personal de la casa. Llocs on descansem, on tenim les nostres coses més personals. Moltes vegades, l’espai del llit i de les tauletes és el mateix espai on va bé posar un armari. Si volem que tot quedi ben distribuit, haurem de tenir en compte les mides de cada moble. Si convé i, segons la prioritat, podem realitzar algún element a mida i així quedi tot molt més adaptat.

Com es poden combinar?

Sens dubte, els dormitoris són ambients molt personals. Per tant, cada persona buscará un estil diferent. EPer un costat, es podria combinar tota l’habitació amb la mateixa col.lecció. D’aquesta manera, podem disposar dels mateixos acabats, dels mateixos colors per a fer alguns detalls, etc. Queda tot un ambient molt ben conjuntat. Per descomptat, les notes de color en la paret, en la roba de llit i en els  complements, li donaràn un toc singular i personal. Tindrem les combinacions de peces que pertanyen a col.leccions diferents. Per exemple, podem combinar un capçal entapissat en roba i unes tauletes que ens agradin. Fins i tot, l’armari també pot ser diferent. Essent les peces del nostre estil, encara que diferents, poden quedar molt xules. A més, hem de tenir en compte que, molts armaris es poden fer a mida. Aixó ens facilita la bona distribució de les peces.

Quins complements es poden afegir a l’habiació?

En realitat, hi ha moltes peces complementàries. A part de les tauletes, també hi ha les cómodes o peces de calaixos ,que ens farán de mobles auxiliar per a poder guardar roba. A vegades, podem complementar l’habitació amb un bon mirall. Se’n fan de moltes mides, colors i dissenys. Els miralls són elements útils i que, sobretot, dónen amplitud a l’espai. A més, també hi ha altres complements com poden ser les làmpades, els quadres, etc.

Vols saber més coses?

Per saber més sobre ambients de dormitori a Barcelona, pots continuar navegant per la nostra pàgina web  https://moblessolanas.com . Així mateix, pots venir a les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.