En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Ambients

Inspira’t amb la nostra selecció d’ambients de dormitoris més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els ambients de dormitori, un espai molt personal.

Si busques ambients de dormitori a Barcelona, vine’ns a veure. Seguramnet, l’espai del dormitori, és el més personal de la casa. Moltes vegades, l’espai del llit i de les l’espai de les tauletes està junt a un a l’espai de l’armari. Per tant, haurem de mirar i distribuir les peces de manera lògica. Si convé i, segons la prioritat, podem realitzar algún element a mida i així queda tot molt més adaptat.

Com es poden combinar?

Sens dubte, els dormitoris són ambients molt personals. Per tant, cada persona buscará un estil diferent. Per un costat, es podria combinar tota l’habitació amb la mateixa col.lecció. D’aquesta manera, podem disposar dels mateixos acabats, dels mateixos colors per a fer alguns detalls, etc. Finalment, quedarà tot un ambient molt ben conjuntat. Per descomptat, les notes de color en la paret, en la roba de llit i en els  complements, poden donar un toc singular i personal. Per exemple, podem combinar un capçal entapissat en roba i unes tauletes que ens agradin. Fins i tot, l’armari també pot ser diferent.  A més, hem de tenir en compte que molts armaris es poden fer a mida. Aixó, ens facilita la bona distribució de les peces.

Quins complements es poden afegir a l’habiació?

En realitat, hi ha moltes peces complementàries. A part de les tauletes, també hi ha les cómodes o peces de calaixos que ens farán de mobles auxiliar per a poder guardar roba. A vegades, podem complementar l’habitació amb un bon mirall, els quals disposem en moltes mides, colors i dissenys. Especialment, són elements útils i que, donen amplitud a l’espai. A més, també hi ha altres complements com poden ser les làmpades, els quadres, etc.

Vols saber i veure més coses?

Per saber més sobre ambients de dormitori a Barcelona, continua navegant per la nostra pàgina web  https://moblessolanas.com . Així mateix, pots venir a les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.