En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

OFERTES TELETREBALL - ENTREGA EN 48/72H

En els temps actuals, el treball remot s'ha tornat essencial i una bona cadira ergonòmica és essencial per mantenir una bona postura al llarg del dia.

CADIRES D'ESTUDI

Inspira’t amb la nostra selecció de cadires d'estudi més actual i fes de la teva casa, una llar.

Cadires còmodes i ergonòmiques.

Buscant cadires d’estudi?

Si busques cadires d’estudi a Barcelona, visita’ns. Tenim tot tipus de cadires per a acompanyar els diferents ambients d’estudi, despatxos, escriptoris, o habitacions senior/juvenils.

Com s’ha escollir aquest tipus de cadira?

Les cadires d’estudi, són molt ergonòmiques. Estan pensades per a passar-hi moltes hores i, per tant, estan dissenyades per adaptar-se més al cos. Abans d’escollir aquest tipus de cadira s’han de tenir en compte alguns aspectes. El disseny, per exemple, ha de respectar els punts de recolzament del cos. La curvatura del respatller s’ha d’adaptar a les espatlles. La fermesa del respatller també ha de ser la justa per assegurar la millor posició. Un altre aspecte a tenir en compte és l’elecció de la tapisseria.

Quin tipus de tapisseria és més adient?

L’elecció de la tapisseria sempre dependrà de l’ús que tingui. Si la cadira és utilitzada per una persona adulta que hi passa moltes hores será millor una roba transpirable. Tot i així, sempre cal tenir en compte el tipus de roba on cad persona s’hi trobi més a gust. Si la cadira és utilitzada per un infant, serà millor una roba que es pugui rentar fàcilment. Hi ha robes amb tractaments anti taques o de fàcil neteja. A part, també hi ha robes imitació pell que es poden rentar, fins i tot, amb un drap humit. Això, ens allargarà la vida de la cadira en quant a neteja es refereix.

Vols veure més cadires d’estudi?

Si vols veure més cadires d’estudi a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ensenyarem models amb diferents mides, acabats, teixits i colors. Equipa i fés còmode el teu espai. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.