En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

AMBIENTS D'ESTUDIS

Inspira’t amb la nostra selecció d'ambients d'estudis més actual i fes de la teva casa, una llar.

Crear ambients d’estudi

Un racó per a estudiar i un racó per a treballar..

Si vols adaptar un espai de casa per a tenir els llibres, o per a poder treballar i/o estudiar, consulta’ns. Si el que busques són ambients d’estudis a  Barcelona, vine’ns a veure. T’ajudarem a distribuir l’espai tot combinant diferents tipus de prestatgeries amb l’espai per a l’escriptori.

Tot això, sempre es pot complementar amb diferents tipus de cadires ,amb  dissenys molt ergonòmics que s’adapten al cos.

Quina part de la casa la podem fer com a zona d’estudi?

A vegades podem destinar tota una habitació per convertir-la en zona s’estudi. Altres vegades es pot utilitzar un petit espai per a incorporar una taula d’escriptori.

Qué podem fer quan l’espai és molt reduit?

A les nostres botigues et podem assessorar per a trobar la millor solució. Per un costat, hi ha les peces que es poden fer a mida per adaptar-se a qualsevol petit espai. Poden ser escriptoris o prestatges. Altres vegades, també hi ha solucions amb dissenys molt funcionals. Per exemple, podem trobar escriptoris que, gràcies al sistema d’hidràulics poden quedar recollits quan no s’utilitzen. D’aquesta manera, l’espai queda lliure quan no es fa servir.

Combinar el menjador o l’habitació amb la zona d’estudi?

Si es vol posar una zona d’estudi en el menjador o a l’habitació es poden fer molts dissenys diferents per combinar-ho tot. Amb els mateixos acabats o amb peces absolutament diferents que trenquin una mica amb l’estil.

Vols saber-ne més?

Si vols saber més coses per a fer ambients  estudis a Barcelona,vine a les nostres botigues. T’assessorarem per a realitzar una bona distribució de l’espai. Si portes les mides, podem fer un projecte en 3 D. Veuràs la teva futura habitació d’una manera quasi real. Si ens vols visitar, ens trobaràs al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100