En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Sofàs a mida

Especialistes en sofàs a mida
El sofà és un element clau a casa per al nostre relax i confort.
A les nostres botigues de mobles a Barcelona tenim el nostre propi taller de tapisseria, on podem fer el teu sofà a la mida adeqüada.
Pots triar l'amplada, alçada i la fondària. Si vols uns seients més tous o més durs, lliscants o fixes. Podem fer composicions de sofàs fent racó, amb chaise-longue, amb arcó útil, etc. Per acabar, pots triar entre molts teixits diferents, amb tractament anti-taques amb diferents textures i colors.
T'esperem!

Sofàs a mida a Barcelona?

Si busques sofàs a mida a Barcelona, consultan’s.

Actualment, els dissenys de sofàs han d’adaptar-se a alguns espais. A vegades, en les ciutats, hi ha espais molt reduits (algunes habitacions juvenils, espais dedicats als estudis, menjadors, etc). En aquests casos, treballarem amb sofàs que es puguin modificar i reduir de mides, tant d’alçada, com de fondària, com de llargada. Per tant, podem realitzar els sofàs a una mida determinada. També els podem personalitzar a nivell de firmesa, de robes, de potes, etc.. Quan realitzem projectes d’interiorisme, com halls o salons d’hotels, podem fer sofàs amb grans dimensions. En aquests casos, per exemple, pensarem en crear i personalitzar el sofà segons la instal.lació.

Es poden veure aquests sofàs, a Barcelona?

Sí, per descomptat. A les nostres botigues disposem d’alguns models de sofàs, butaques, sillons que es poden adaptar a vàries dimensions. Segons l’estructura del saló o del menjador, s’adaptaran les mides de fons, ample i alt. Tot aixó, mantenint l’estructura i el disseny original. També et podem recomanar el tipus de roba o la densitat de les espumes de seients i respatller. Hi ha diferents tipus de materials per al farcit dels coixins, com, per exemple l’escuma, HR o el poliuretà.

Quin són els millors materials?

Per a saber les qualitats dels materials del farcit ens fixem en les densitats. Segons el grau de densitat, en resultarà una firmesa o una altra.

De quin grau de firmesa parlem?

Quan parlem de HR parlem d’un material amb una densitat superior a 25 Kg. La resiliencia és la capacitat dels materilas a recuperar-se, després d’haver estat sotmesos a diferents graus de pressió. Amb aquest material (HR), es fabriquen sofàs amb un alt grau de confort i de durabilitat.

Més dubtes?

Sofàs a mida a Barcelona. Si vols comprar un sofà i tens problemes amb les mides visita’ns. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.

Si desitges fer una primera consulta per correu, pots fer-ho a través de:

info@moblessolanas.com