En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

SENIOR

Inspira’t amb la nostra selecció de llits per ``grown up`` kids més actual i fes de la teva casa, una llar.

Llits amb més caràcter.

On trobar habitacions senior a Barcelona?

Si busques llits i habitacions amb un aire més senior a Barcelona, pots contactar amb nosaltres. T’ajudarem a disseyar l’habitació. Creem ambients per a habitacios juvenils. Amb un aire més sobri sense deixar de ser original. Pensant amb els joves una mica més crescuts i que, també busquen comoditat. Sense oblidar que l’habitació tingui el seu caràcter i personalitat.

Es fan a mida?

Efectivament, aquest tipus d’habitació també es pot fer a mida. Tot i així, hi ha moltes col.leccions que ja fan, de manera estandart, moltes mides diferents. En general, en aquestes habitacions es fan llits de mides més amples. Algunes fan un llit ample de 105 cms. i altres es poden fer a 120 cms. d’ample. Com és habitual, es poden combinar els models, els colors, els materials, etc. Quan es fa la distribució, s’ha de tenir en compte la mida del llit per a després mesurar l’espai disponible per a l’armari i/o l’escriptori.

Com acomseguim personalitzar l’habitació?

Evidentment, dependrà de cada cas i del estil de cada persona. Una manera molt sencilla de personalitzar l’habitació pot ser a través dels colors que utilitzem. Gràcies a la gran quantitat d’acabats i colors diferents, podem fer habitacions amb aires molt particulars. Per un altre costat, també tenim el disseny i l’estil del llit, que ens pot ajudar a fer l’espai diferent. Per exemple, es pot fer un llit tipus tatami que és molt singular. Si volem donar més funcionalitat a aquest tipus de llit, poden afegir calaixos a sota. Per descomptat, totes les habitacions les poden complementar amb escriptoris, armaris, prestatgeries, tauletes auxiliars, etc.

Per veure més coses?

Si vols veure més mobles senior a Barcelona, visita les nostres botigues. T’assessorarem i t’ajudarem a crear l’ambient de l’habitació. Veuràs  els dissenys de llits, materials, colors. Estem al carrer de Rocafort 100 i al carrer de Sants 45.