En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Prestatges

Inspira’t amb la nostra selecció de prestatges més actual i fes de la teva casa, una llar.

Diferents tipus de prestatgeries

Els mil i un prestatges.

Si busques prestatges a Barcelona, t’ajudem. Aquest tipus de moble pot ser molt útil per a complementar un ambient d’estudi, una habitació juvenil o un espai de menjador. També ens poden servir per a emmagatzemar, per a classificar. Altres vegades, simplement els utilitzem per a decorar. Per descomptat els trobaràs en tot tipus de mides, materials i en acabats diferents. Moltes vegades, fabricats en formes i mides diferents. Segons l’estil de la casa o de l’habitacció, farem una elecció o una altra.

Quines formes i modulacions hi ha ?

En el mercat es fabriquen en formes diferents: quadrada, rectangular o exagonal, per exemple. Per això, n’hi ha que poden donar un toc original a l’espai. Ja sigui en un ambient de dormitori, d’estudi o de saló.

Es poden afegir mòduls de portes o calaixos a les llibreries?

Si, en aquests moments, el que busques és un espai on poder guardar els llibres o classificar una col.lecció d’objectes, podem realitzar la llibreria perfecte, utilitzant els programes modulars. D’aquesta manera, també es poden intercalar altres moduls entre les columes i els prestatges. O sigui, que podem afegir peces. Per exemple, podem intercalar calaixos o algun mòdul de portes. De la mateixa manera, tindrem en compte les mides de les peces per adaptar-les a l’espai. Per descomptat, es treballarà amb l’acabat més adient a cada lloc. En els casos de les habitacions més completes, es poden fer els mobles de llibreries o de prestatges, seguint tota la línia de la resta dels mobles.

On ens pots trobar?

Si vols trobar prestatges a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ajudarem a escollir entre totes les possibiltats i opcions per a cada cas. En primer lloc, t’ajudarem amb les mides i el disseny. Després, t’ajudarem amb els materials, la forma i els colors que siguin més adients a cada habitació i a cada espai. Sens dubte, les prestatgeries són complements que acaben de decorar i fer útil la llar. Si ens vols venir a veure, estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.