En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Taules de centre

Inspira't fent clic a les diferents opcions de taules de centre.

Taules de centre.

Amb formes, materials i mides diferents.

Les taules de centre són un element important en el saló. Juntament amb el sofà i les butaques, crea un ambient de reunió i relax. Les taules de centre són un element decoratiu i, alhora, molt pràctic. Si busques taules de centre a Barcelona, et podem ajudar.

Quina forma i mida hi ha per a escollir?

Bàsicament, la tria de la taula de centre dependrà de la mida del sofà i de la distribució de l’espai. Si tenim poc espai entre el sofà i el mobles, escollirem una taula que es pugui fer més estreta. Calcularem la mida, deixant l’espai de pas.

Quan la distribució del sofà crea una forma de “L”, podrem escollir una taula més gran. Podrem triar, fins i tot, taules de forma quadrada o rodona.

Totes les taules de l’espai han de ser de la mateixa col·lecció?

En general, pots escollir. A vegades, pots escollir utilitzar la mateixa col·lecció de taules per a tot el menjador. Pots conjuntar la taula de centre amb la taula de menjador. Altres vegades, pots fer la taula de centre a conjunt i amb el mateix acabat que el moble tv. També pots utilitzar tauletes auxiliars com a taules de centre. Poden donar un toc molt original al saló.

En quins materials es fabriquen?

Actualment, hi ha molta varietat de materials per a fabricar taules de centre. Les potes es poden fabricar en fusta, melamina o metall, per exemple. Per descomptat, després podrem escollir el tipus de fusta  el color. Els sobres de les taules de centre es poden fer amb fusta, melaminat, vidre o material ceràmic.

Els materials ceràmics són molt adequats quan hem de donar un ús domèstic molt intens. Són materials impermeables, molt higiènics i de una gran duresa. A més, són ecològics, resistents al calor i al desgast. Aquest tipus de materials es poden trobar en colors i textures diferents. Alguns colors més homogenis i altres amb més vetes.

Què són les taules elevables?

Són taules que, gràcies a un sistema hidràulic, són fàcils d’aixecar. D’aquesta manera, tenim una taula de doble ús. Ens pot servir com a taula de centre i com a taula per a menjar o per a escriure.

Algun dubte més?

Si tens dubtes, quan busquis taules de centre a Barcelona, visita’ns i t’ajudarem. Estem al Carrer de Sants 45 i Carrer de Rocafort 100.