En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

BRESSOLS

Inspira’t amb la nostra selecció de bressols més actual i fes de la teva casa, una llar.

El llit més petit.

Buscant bressols?

Si estàs buscant llits bressols a Barcelona, Visita la nostra pàgina web o vine a les nostres botiges. T’ajudem a triar el primer llit.

La importància del primer llit.

Abans d’escollir el bressol del bebé, és important tenir en compta una sèrie de condideracions. S’ha de saber trobar l’equilibri entre la estètica, la comoditat i la seguretat de nen.

La seguretat per endavant.

Per començar aparlar de seguretat, hem de saber que el moble ha de complir unes determinades normatives. Són unes normatives concretes que estableix la UE respecte tot el tema de la seguretat. Per exemple, segons la normativa la distància entre els barrots del bressol ha de ser entre 4,5 i 6,6 cms. D’aquesta manera, el petit només pot treure el braç però en canvi, no pot treure la resta del cos. També estan regulades les mides dels laterals, dels capçals i de les làmines del somier. En quant als barrots, s’ha de respectar l’alçada d’uns 70 a 80 cms. Per últim, comentar que la distància entre el matalàs i els laterals del bressols ha de ser mínima. D’aquesta manera, s’evita que les mans o els peus quedin atrapats entremig.

Per aconseguir més comodidad i funcionalitat.

Moltes vegades, s’agraeix que agafar el bebé es pogui fer d’una manera més còmode. Per això hi ha models que incorporen una barandilla o un lateral mòbil. Aquesta part del llit només es pot baixar si d’accionen dos peces alhora. Així, el nen no ho pot obrir.

Dissenys de bressol pensant amb el futur.

Si vols, hi ha possibilitat de llits convertibles. Una solució que permet que l’habitació del nadó es transformi, en el temps, en una habitació juvenil. També es pot fer combinació amb l’armari. D’aquesta manera, queda una habitació molt completa.

Més possibiltats?

Si vols veure més possibiltats de llits bressols a Barcelona, visita les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.