En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Ambients

Inspira’t amb la nostra selecció d’ambients de salons més actual i fes de la teva casa, una llar.

Tot els ambients de menjadors per a escollir a Barcelona.

Com i a on es poden conèixer les noves coleccions?

Vine a veure els nous ambients de menjadors a Barcelona. Existeix una àmplia gamma de dissenys que van evolucionant per a oferir diferentes solucions. Per exemple, alguns acabats amb colors de fustes més naturals, ofereixen un bon equilibri entre modernitat i tradició. En canvi, els colors més forts i foscos, generalment, aporten i transmeten un toc elegant, més sobri.

En alguns casos, també podem combinar la fusta natural amb una pincellada de laca de color. D’aquesta manera, donarem al moble un aire més alegre i, alhora, més personalitzat.

Es poden combinar les peces?

Hi ha una amplia selecció de catàlegs peces diferents per a poder combinar. Amb les peces suggerides, pots construir el teu propi ambient. Un ambient que sigui atractiu i, a la vegada, també pràctic. Per altra part, també pots escollir entre les diferentes mides que ofereixen els fabricants. D’aquesta manera, el moble s’adapta a les mides del menjador o saló de casa teva.

Es poden posar llums en el moble?

Gràcies als nous llums tipus LED, podem aplicar llum en diferents parts del moble. És una manera per a fer destacar més, algunes parts del moble del menjador.

Amb la il.luminació tipus LED, també podem donar llum i fer destacar els interiors de les vitrines del moble de bufet. Aquest tipus d’il.luminació també queda molt ben adaptada per a posar en algunes llibreries,en alguns tipus de mobles de TV o en algunes prestatgeries de paret.

Per descomptat, tot això ens anirà ajudant a crear un ambient més càlid i acollidor.

Com es pot combinar el disseny i la funcionalitat?

En les nostres botigues, intentem ajudar-te a aconseguir que casa teva sigui una llar práctica, respectant sempre el teu propi estil. Enrenem que la decoració ha de ser adeqüada a l’entorn i a cada persona.

Hi ha peces que ajuden a optimitzar la utilitat de l’espai en el menjador. Per exemple, mobles de bufet combinables amb vitrina. Són mobles amb força capacitat i, en canvi, estèticament queden molt lleugers.

Són mobles que es poden fer amb portes de vidre transparents, en vidre glaçat o en vidre de colors.

Es pot canviar el tipus de potes?

Els diferents programes existents en el mercat, ens ofereixen possibilitat de canviar les potes. Es poden posar potes, tarima, sòcol..Actualment, hi ha mobles de menjador que es poden fabricar amb les potes més altes. Això, ens permet l’ús del robot aspirador tipus Roomba. Per tant, ens facilitarà la neteja.

Prestatgeries al menjador?

Hi ha diferents tipus de prestatgeries que es poden utilitzar per instal.lar en el menjador. Les prestatgeries metàl.liques, per exemple, són tendencia en els últims anys. Ofereixen un tipus d’estructura molt més lleugera i oberta, que ens permetrà mantenir l’utilitat.

Aquestes i altres opcions, t’esperen a les nostres botigues.

I, si encara tens dubtes..

Troba ambients de menjador a Barcelona.

Visita’ns a les nostres botigues del Carrer de Sants 45 i del Carrer Rocafort 100.

Abans de comprar, t’informarem de les noves col.leccions de salons i de menjadors.

T’ajudarem a crear uns ambients únics per a la teva llar, un reflex de la teva personalitat.