En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Ambients

Inspira’t amb la nostra selecció d’ambients de salons més actual i fes de la teva casa, una llar.

Com es poden conèixer les noves coleccions?

Vine a veure els nous ambients de menjadors a Barcelona. Dissenys que van evolucionant per a oferir diferentes solucions. Per exemple, alguns acabats amb colors de fustes més naturals, ofereixen un equilibri entre modernitat i tradició. En canvi, els colors més forts i foscos, aporten i transmeten un toc més sobri i elegant.

En alguns casos, també podem combinar la fusta amb una pincellada de laca de color. D’aquesta manera, donarem un aire més personalitzat al moble.

Es poden combinar les peces?

Hi ha una amplia selección de catàlegs amb diferents peces per a combinar. Amb elles, pots construir el teu propi ambient. Un ambient el més atractiu i pràctic possible. Alhora, pots escollir entre les diferentes mides, per adaptar-se, així, a les mides del menjador o saló de casa teva.

Es poden posar llums en el moble?

Gràcies als nous llums tipus LED, podem aplicar llum en diferents parts del moble. D’aquesta manera, algunes parts del moble del menjador, destaquen més.

Amb la il.luminació tipus LED, podem fer destacar més els interiors de vitrina del bufet, per exemple. També podem utilizar aquest tipus d’il.luminació en algunes llibreries, mobles TV o prestatgeries de paret.

I, per descomptat, tot això ajuda a crear un ambient més càlid i acollidor.

Com es pot combinar disseny i funcionalitat?

En les nostres botigues, intentem ajudar-te a aconseguir que casa teva sigui práctica amb el teu estil. La decoració ha de ser adeqüada a cada persona.

Hi ha peces que ajuden a optimitzar la utilitat de l’espai en el menjador. Hi ha peces de moble bufet combinables amb vitrina. Són mobles amb força capacitat i esteticament molt lleugers.

Són mobles que es poden fer amb portes de vidre transparents, glaçat o de colors.

Actualment, hi ha mobles de menjador amb les potes més altes. Aixó, ens permet l’ús del robot aspirador tipus Roomba. Ens facilita la neteja.

Les prestatgeries metàl.liques són tendencia els últims anys. Ens ofereix un tipus d’estructura molt més lleugera i oberta, mantenint l’utilitat.

Aquestes i altres opcions, t’esperen a les nostres botigues.

Encara hi ha dubtes?

Troba ambients de menjador a Barcelona.

Visita’ns a les nostres botigues del Carrer de Sants 45 i del Carrer Rocafort 100.

Abans de comprar, t’informarem de les noves col.leccions de salons i menjadors.

T’ajudarem a crear uns ambients únics per a la teva llar, un reflex de la teva personalitat.