En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Bufets

Inspira’t amb la nostra selecció de bufets més actual i fes de la teva casa, una llar.

Com triar un bufet?

Utilitat combinada amb l’estètica.

Gràcies als nous programes de menjadors, podem crear bufets de menjador a Barcelona, de manera personalitzada. Mobles que son bonics i, alhora molt útils.

Serveix per a organitzar millor les coses?

És clar que sí. Els aparadors o mobles bufet estan pensats per a poder guardar la vaixella, el joc de café, les estovalles, etc. Són mobles on podem guardar el que més utilitzem alhora de parar la taula. Cada cosa al seu lloc, un lloc per a cada cosa.

Com es pot personalitzar?

Els mobles bufet poden combinar mobles amb portes, amb calaixos i/o amb vitrina. Una vitrina ajuda a alleugerar el moble. En la vitrina podem destacar i lluir alguna peça que ens agradi. Podem exposar una peça i alhora, protegir-la de la pols. Personalitzem, doncs, el moble bufet segons les nostres necessitats, el nostre gust i el nostre espai en el menjador.

En qui tipus d’acabat es fabrica?

A vegades, el moble bufet, es fabrica amb els mateixos acabats de la resta del menjador, de la taula o del moble TV. També es pot fer en acabats diferents per a contrastar més.

Sobre quin tipus de base?

El moble bufet es pot posar sobre una tarima. La tarima acostuma a tenir un gruix entre 3 i 5 cms. El sòcol, en canvi, acostuma a ser més gruixut que la tarima. Pot fer un gruix entre 8 i 10 cms, aprox. També, podem utilitzar les potes o tarimes amb potes. Es fabriquen, generalment, en material metàl·lic. Per a l’alçada lliure que queda sota el moble, és més fàcil que pugui passar el robot aspirador, tipus Roomba.

Més opcions de bufets de menjador a Barcelona?

Vine a veure’ns a les nostres botigues de mobles i t’ajudarem. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.