En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

ARMARIS

Inspira’t amb la nostra selecció d’armaris juvenils més actual i fes de la teva casa, una llar.

Armaris i juvenils.

L’espai per a guardar, per a ordenar..

Si estàs buscant un armaris per a l’habitació juvenil a Barcelona, consulta’ns. Disposem de tot tipus d’armaris. Amb acabats diferents: fusta, laca, portes amb vidre, mirall, ..Podem fer la distribució interior al teu gust. Vine’ns a veure a les nostres botigues a Barcelona. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.

Un armari per a cada espai.

T’ajudem a buscar la millor solució. Buscar noves idees, quan volem donar un nou ús al mateix espai. Moltes vegades, s’ha d’adaptar el moble a aquell espai determinat i a aquelles necessitats determinades.

Afegir més armaris?

Quan els nens són petits, potser l’espai per a guardar la roba no ha de ser tan gran. La roba que utilitza el bebé és petita i ocupa poc espai. Les primeres peces que comprem per a una habitació infantil són el moisés i el llit bressol.Quan el nen és petit és molt pràctic tenir una peça de calaixos exterior. Aquesta peça de moble podria ser una peça individual o bé, també podria estar integrada en el armari i fer un armari amb calaixos exteriors.

Armari a mida?

A mida que el nen creix, s’han de fer uns nous plantejaments de l’espai. A vegades, es pot solucionar fent un cos més d’armari. Altres vegades, també es pot afegir un altell.  L’altell pot servir per a guardar totes aquelles coses que només utilitzem de forma esporádica. Adaptar un nou armari a mida ens anirá bé en aquests casos.

Si vols més informació, demanar un pressupost o veure més models..

Si vols més informació sobre armaris juvenils a Barcelona, visita les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.