En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Armaris

Inspira’t amb la nostra selecció d’armaris més actual i fes de la teva casa, una llar.

Armaris a Barcelona. Per a organitzar i posar ordre.

Com escollim els armaris?

Primer de tot, haurem de saber quines mides tenim disponibles. També, hem de saber que hi volem posar a dins, que hi volem guardar. El nou armari ens ajudarà a  tenir-ho tot d’una altra manera. Amb més ordre perque funcioni millor. En les nostres botigues, t’ensenyarem les  diferents col·leccions, per poder mirar i comparar. Si busques armaris a Barcelona, t’ajudem.

Es poden combinar els armaris amb altres tipus de mobles?

Doncs, sí. Es pot combinar, el tipus de porta, el material, els tiradors, els colors.. Així, obtindrem el resultat desitjat. Per exemple, si combinem l’armari amb unes tauletes, llits i matalassos, ja tindrem uns ambients de dormitori. També, podem ajustar l’armari a l’habitació juvenil o als ambients d’estudis i, combinar unes prestatgeries.

Fins i tot, es pot aprofitar l’espai dels rebedors per a posar armaris. Es poden acabar complementant amb alguns auxiliars. D’aquesta manera, queden uns espais molt decoratius i útils.

Es poden fer els armaris a mida?

Si, per descomptat. Hi ha moltes col·leccions que ofereixen la opció de fer l’armari a la mida adequada. En el nostre apartat d’armaris a mida, podràs veure les diferents possibilitats.

Qui és el millor tipus de porta?

Totes les portes poden ser bones opcions si s’utilitzen adequadament. Bàsicament, hi ha dos tipus de portes en que es construir. Hi ha els de porta de frontissa i els armaris de portes corredisses.

Portes de frontissa

Els armaris amb portes de frontissa, s’adapten molt bé a tot tipus d’espai. A més, es poden ajustar a la paret, mitjançant motllures. Aquest tipus de porta permet que tot quedi molt ajustat. En general, els armaris de porta de frontissa, solen ser més econòmics que els de porta corredissa. Tant l’interior com l’exterior el podrem personalitzar, segons l nostre gust i necessitat

Portes corredisses.

Estan indicats per a llocs estrets. Espais no hi ha massa lloc per a poder obrir les portes. Com a la resta, es poden personalitzar els acabats exteriors i interiors segons les prioritats del client.

Més preguntes?

Si vols resoldre algun dubte en armaris a Barcelona, visita’ns i t’ajudarem. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.