En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Tauletes de nit

Inspira’t amb la nostra selecció de tauletes de nit més actual i fes de la teva casa, una llar.

Les tauletes de nit.

De tots els estils i de totes les mides.

La tauletes de nit acompanyen al llit. Acostumen a ser, segons les mides de l’habitació, unes tauletes petites. Quan el llit és individual, normalment, es posa una sola tauleta. Quan el llit és doble, de matrimoni, se’n posen dues, una a cada costat del llit. En el mercat, hi ha molt models de tauleta de nit. Així, doncs, hi ha tauletes per a tots els gustos. Si busques tauletes de nit a Barcelona, t’ajudem.

Quins tipus de tauleta hi ha?

Hi ha moltes opcions de tauletes per a poder triar. Es poden triar tauletes que facin conjunt amb el dormitori. Amb el mateix acabat de materials i de colors. Altres vegades, es pot escollir un moble o tauleta auxiliar que faci la mateixa funció. D’aquesta manera, es dóna un toc més original a l’habitació.

Quina mida ha de tenir una tauleta de nit?

Per descomptat, s’haurà de calcular l’espai lliure que queda un cop instal·lat el llit. Alhora, s’ha de saber si es volen les dues tauletes de la mateixa mida. A vegades, és interessant fer les tauletes de diferents mides. Això, pel que respecte a les mides d’amplada.

En quant a l’alçada, s’acostumen a fer de la mateixa alçada o una mica menys que l’alçada del matalàs escollit. D’aquesta manera, és fàcil agafar les coses de la tauleta, quan s’està estirat al llit. Si es fan d’altres alçades, normalment, és per a buscar un disseny més original.

Pot ser una tauleta útil?

Les tauletes més convencionals solen ser útils. Es poden dissenyar amb calaixos o bé, amb calaixos i porta. Òbviament, així, es guanya espai per a guardar coses. A vegades, també es fan tauletes com si fossin prestatgeries. Llavors, el racó de l’habitació es pot convertir en un agradable racó de lectura.

Més opcions?

Et podem ensenyar més opcions de tauletes de nit a Barcelona. Estem al C/ de Sants 45 i al C/ Rocafort 100 de Barcelona.