En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Butaques relax

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de butaques, modernes i elegants.

El relax arriba a casa.

Com són les butaques relax ideal?

L’objectiu d’aquest tipus de butaca és aconseguir que l’usuari pugui relaxar-se i  sentir-se còmode. Les butaques relax es poden combinar amb els altres conjunts de sofàs o altres butaques fixes del saló. Hi ha ambients que ens demanen unes peces més singulars i que trenquin, en un altre estil. També, hi ha peces que es poden personalitzar. Per exemple, algunes vegades, podem triar el tipus de respatller que volem. També podem triar el tipus de pota (metàl·lica, de fusta, giratòria..), el tipus de roba, etc.

Per descomptat, en el mercat, hi ha varis sistemes per a poder fer accionar el relax. Si busques butaques relax a Barcelona, t’ajudem.

Què és el relax manual?

És una butaca amb un sistema mecànic. S’acciona a través del propi pes de l’usuari.Es pot fer amb o sense tirador exterior. La butaca amb tirador exterior és també un sistema mecànic, però accionat amb un tirador, situat a l’exterior del braç. Amb aquest tirador exterior, la butaca eleva el reposapeus molt fàcilment. No necessita connexió a la xarxa elèctrica.

I la butaca motoritzada?

Amb el sistema d’obertura motoritzada, s’aconsegueix la postura la inclinació desitjada. Es pot sincronitzar respatller, seient i reposapeus. Aquest tipus de sistema, s’acostuma a accionar mitjançant una botonera o un comandament amb cable.

També hi ha models tipus balancí i/o giratori. Amb aquest sistema, podem girar la butaca a 360º. Altres models, permeten fer el moviment del balancí, gràcies al propi pes del usuari.

HI ha butaques balancí i giratòria?

Si. Es pot fer. En aquest cas, permet fer el gir de 360º. A més, porta una botonera comandament, per a poder accionar el moviment..

Què són les butaques Powerlift o d’ajuda a aixecar?

Com el seu nom indica, aquest tipus de butaca està pensat per a ajudar a aixecar.

Es pot fer la butaca Powerlift amb 1 sol motor. Amb aquest sistema, la butaca realitza un moviment cap endavant i cap amunt. D’aquest manera, és més fàcil aixecar-se i assentar-se. També, realitza la posició de relax.

El Powerlift de 2 motors, té dos motors per a poder utilitzar independentment les dues opcions d’obertura. La zona del respatller i la zona de les cames es poden accionar per separat.

Qui tipus de complements es poden afegir?

A part d’aquests mecanismes, existeixen “kits” per a complementar la butaca. Quan és necessària la mobilització freqüent de la butaca, en alguns models, es poden afegir rodes. Si la butaca està situada lluny dels endolls, també es pot afegir una bateria amb autonomia de carga. D’aquesta manera, podrem col·locar una butaca relax motoritzada en qualsevol espai del saló.

Tens més dubtes?

Troba butaques relax a Barcelona. Visita’ns a les nostres botigues i t’ajudarem a resoldre’ls. Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100.