En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

LLITERES ABATIBLES

Inspira’t amb la nostra selecció de lliteres abatibles més actual i fes de la teva casa, una llar.

Llitera abatible.

Una manera de guanyar espai.

Si vols veure lliteres abatibles a Barcelona, vine a les nostres botigues.

Actualment, és molt freqüent anar justos d’espai a les cases. Per aixó, en molts dissenys es pensa en poder donar una doble funció als mobles. Perquè, a vegades, a les habitacions volem guanyar espai durant el dia. Quan ja no s’utlitza el llit. Per això, les lliteres abatibles són una solució fàcil i cómoda. Al ser abatibles, podem plegar el llit cap a la pared, quan no l’utilitzem. Així, tornem a recuperar l’espai. Les podem instal.lar en una habitació juvenil o en qualsevol habitació que ho necessitem. Seria el cas d’una habitació d’estudi, que utilitzem el llit d’una forma esporàdica. En realitat, li donem una doble funció a l’espai .És un estudi durant el dia i habitació per dormir durant la nit.

Quin tipus de lliteres hi ha?

Bàsicament, es fabriquen en dos sistemes d’opertura. S’intal.larà un sistema o un altre segons les mides, distribució i forma de l’habitació. Per una part, hi ha les lliteres que anomenem horitzontals. En aquest grup estarien totes aquelles en les quals el cotat més llarg queda enganxar a la paret. Per un altre costat, estarien les verticals. En aquests grup estarien totes aquelles que s’obren desde la capçalera.

De la mateixa manera, també hi ha vàries profunditats. Farem més fodària si volem fer una prestatgeria en la part posterior, per exemple. Per descomptat, cal tenir en compte els gruixos del matalàs, segons el moble que triem.

Es poden afegir complements a la llitera?

En efecte, es poden incloure més peces. A més de poder afegir una pretatgeria, també es pot afegir una taula d’estudi o algún mòdul de portes per aconseguir més enmagatzematge.

Vols saber més sobre lliteres abatibles?

Si busques lliteres abatibles a Barcelona, visita les nostres botigues a Barcelona. T’ajudarem a trobar la millor opció. Estem al  carrer de Rocafort 100 i al carrer de Sants 45.