En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Cadires

Inspira’t amb la nostra selecció de cadires actual i fes de la teva casa, una llar.

La cadira més adeqüada.

Característiques a tenir en compte.

Les cadires són un element important que entra en joc en l’espai del menjador. Es poden escollir fent conjunt amb la taula de menjador. Tot i així, per a trobar la cadira més adeqüada cal tenir en compte una sèrie de característiques determinades. Si vols saber sobre cadires a Barcelona, visita les nostres botigues.

Elements a tenir en compte abans de comprar cadires.

Per descomptat, a l’hora de comprar les cadires serà important saber quin estil volem donar a tot el conjunt del menjador-saló. Així mateix, el material escollit també haurà d’estar en consonància amb l’estètica general de l’espai.

Els materials canvien segons l’estil?

Sí, en general, els materials canvien segons l’estil. Per exemple, les cadires de fusta clara i/o en materials plàstics combinen molt bé amb l’estil de moble tipus nòrdic. En canvi quan es vol crear un ambient amb un estil més industrial, s’acostuma a utilitzar fusta sense barnissar, ferro i cuir. Per altra banda, tenim els estils més clàssics que s’acotumen a fabricar combinant fusta i roba amb ribets.

Quines cadires són les cómodes?

En relació a la comoditat, s’ha de tenir en compte les diferents preferències personals. En general, las cadires entapissades acostumen a ser força còmodes. Sobretot, les més farcides són les més còmodes, doncs fan una sentada més tova. Algunes cadires amb el seient de fusta, per exemple, poden complementar-se amb coixins addicionals. Per una altra banda, s’ha de tenir en compte, l’alçada del respatller. El respatller alt permet recollir millor l’espatlla. En canvi, les cadires de respatller més baix agraden perquè ocupen menys espai visual.

Per veure més models…

Si vols veure més models de cadires de menjador a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ensenyarem models de tots els estils. Si vols, es poden combinar amb la taula de menjador, per exemple. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.