En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Butaques fixes

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de butaques, modernes i elegants.

Les butaques, la comoditat.

Quins estils de butaques fixes a Barcelona hi ha?

Existeix un ampli assortit, de diferents col·leccions i estils de butaques fixes a Barcelona. Si busques un estil més clàssic i conservador, podem trobar les butaques tipus oreller. En canvi, també podem trobar dissenys més innovadors, per a gustos més d’avantguarda. Actualment, les butaques d’estil “vintage”, també es poden proposar per a donar un toc original als ambients.

A més, també hi ha butaques que poden ser, per mida o estil, més indicades per un saló, un despatx o ambient  d’estudi o per a ambients de dormitori. Per altra banda, les petites butaques, a vegades, són indicades per a posar en una entrada de casa o rebedor.

Es pot escollir el tipus de potes?

Sí, per descomtat. Per començar, en molts casos, es pot escollir el tipus de material (metàl·lic,fusta, p.e.) i/o el color de les potes. També, el algun cas, es pot modificar el tipus de pota. Es pot més fina o més gruixuda, segons l’estil. Igualment, es poden fer potes tipus balancí. Llavors, donem una doble funció a la butaca. Un cop assentats, ens indueix cap a un dolç balanceig endavant i endarrere.

Com es poden combinar i complementar les butaques?

Per a complementar les butaques, es pot fer un puf a conjunt, combinant les robes. Es poden combinar les robes de la butaca amb les robes del conjunt de sofàs i del coixins. D’aquesta manera, es dona un toc de decoració a l’ambient. Per altra banda, si volem protegir la roba de la butaca, també hi ha solucions. Des de les butaques totalment desenfundables a les fundes extres. Les fundes  extra són fundes que es poden comprar part. Es poden fer amb la mateixa roba o amb una altra totalment diferent. També es pot complementar la butaca amb fundes parcials. Així, tenim fundes pels braços i per a la part del cap. Aquestes parts, són les parts de la butaca que acostumen a embrutar-se més. Així, si podem treure i posar aquestes fundes per a netejar, allarguem la vida de la butaca.

Vols més informació?

Si vols més informació, visita les nostres botigues. Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.