En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Armaris a mida

Si busques armaris a mida a Barcelona, inspira’t amb la nostra selecció, més actual i, fés de casa teva, una llar. Ens podem adaptar a qualsevol mida, fent encaixos a columnes i vigues. Ajustem amb tapetes per simular armaris empotrats.

Perquè fer armaris a mida?

Un moble, armari per a cada espai.

Fem armaris a mida a Barcelona. Amb aquest tipus de mobles, podrás crear espais a la carta, personalitzats i asaptats a les teves necessitats. Per tant, s’adapten a l’espai. D’aquesta manera, s’aprofiten al màxim tots els metres útils de la vivenda, doncs estan pensats per a espais molt concrets de la vivenda. Amb diferents models de porta i amb molts tipus d’acabats diferents. Per l’habitació de matrimoni, d’estudi, juvenil

Es poden modificar totes les mides?

Realment, hi ha moltes possibiltats per a poder modificar les mides. Hi ha programes amb moltes mides diferents, tant d’ample com de llarg. D’aquesta manera, és fácil que es puguin combinar les peces i trobar una mida que vagi bé. Altres programes, ens ofereixen la possibiltat de fer mides específiques. Fins i tot, en alguns casos, podem salvar alguna columna o una viga que estigui ubicada en aquest espai. De la mateixa manera, també tenim la opció de fer altells o armari de racó. Per tant, tot dependrá de l’espai i de les necessitats.

Com es pot fer el pressupost?

Porta les mides de l’habitació o de l’espai on vulguis moblar. T’ajudarem a distribuir-ho de la millor manera. Si tens algun espai que necessita que el mobles s’adapti especialment, pots fer una foto o una petita grabació. D’aquesta manera, tots ho entendrem més bé i serà més fàcil de treballar. Un cop parlem dels materials, els acabats i la distrbució, ja podem calcular el pressupost.

On estem?

Si necessites armaris a mida a Barcelona, visitan’s. Recorda que si portes les mides (no cal que siguin exactes), podem fer un pressupost de l’armari. I, que si és necessari, un cop fet l’encàrrec, ja passem a comprovar les mides. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100. de Barcelona