En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

  /  Sofas   /  ELS NOUS TEIXITS.
Taules de centre

ELS NOUS TEIXITS.

Colors, tendències, textures i nous tractaments.

Les noves coleccions de robes per a tapisseria ja han arribat a les nostres botigues per aportar les últimes tendències en colors i textures, nous teixits que arriben amb força. Noves robes que aporten característiques especials.

Una amplia gamma de trames i estampats amb diferents colors per a poder escollir abans de comprar.

Si volem personalitzar els ambients, sempre podem fer combinacions amb la roba del sofà, la dels coixins, la de les butaques i fins i tot, amb la de les cadires. Podem fer un sofà amb una roba llisa i després combinar amb els coixins estampats, per exemple. O, al revés. 

 

També disposem d’uns teixits amb un  tractament especial. Uns teixits de fàcil neteja i especials per a mascotes. Els teixits de fàcil neteja són molt pràctics per a utilitzar en espais com el menjador-saló quan tapissem els sofàs, les butaques o les cadires. Molt útils també en els dormitoris per a folrar els capçals del llit, alguna petita butaca, o algun moble auxiliar.

Com es netejen aquests nous teixits?

Aquests teixits són teixits molt utilitzats en hotels i restaurants perquè, a més d’actuar com a repelent de líquids, també actuen com a facilitador de neteja. Les taques es netejen, sencillament, amb una mica d’aigua. Només amb aigua! Taques de xocolata, de tomàquet i, fins i tot, taques de bolígraf! I, només amb aigua!

Altres teixits més específics.

Els teixits especials per a mascotes, per exemple, estan pensats per a llars, cases, pisos o moderns apartaments on es conviu amb animals de companyia.  Són teixits que disposen d’una capa protectora, que es comporta com una barrera elàstica i flexible, per fer més dificil que les ungles de les mascotes arribin al fil.

Aquestes són algunes de les nostres suggerències sobrre els nous teixits. Tria la que més et convingui. Si tens dubtes, ens pots consultar i t’assessorarem.