En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Mobles TV

Inspira’t amb la nostra selecció de mobles de TV.

Quins tipus de mobles TV hi ha?

Si vols escollir entre varis models de mobles TV a Barcelona, visitan’s. T’ajudarem a triar. Segons les necessitats, la situació del sofà, la mida de la televisió, crearem el disseny de moble adequat. Un moble que es pot personalitzar per al teu saló-menjador.

Es poden fer a mida?

Hi ha vàries opcions a l’hora de triar el moble. Es pot escollir entre els mobles que es fabriquen amb les mides predeterminades o bé, entre els mobles que es poden fer adaptant unes mides concretes . Hi ha moltes col·leccions amb peces per a personalitzar els mobles del televisor. Es poden combinar els mòduls de calaixos, de portes i/o de vitrines. Hi ha peces, per exemple, que es fabriquen amb el frontal de vidre per a poder utilitzar els aparells multimèdia.

Els mobles de TV es realitzen escollint una peça de portes, contenidor o calaix. Es tria si es volen potes, el sòcol o rodes. Llavors, a la part superior d’aquestes peces, s’instal·la la televisió amb plafó o sense.

Es pot afegir un plafó per a girar la televisió?

Sí, per descomptat. Hi ha diferents tipus de plafons giratoris per a la televisió. Hi ha plafons més simples i plafons amb més gruixts. Fer un plafó mes gruixut ens permet incorporar una llibreria adossada a la paret. Aquesta peça tindrà una doble funció: plafó giratori i prestatgeria per a llibres, objectes decoratius, etc.

Aquest tipus de peces ens poden ajudar a organitzar millor el saló-menjador.

I, si la paret és de Pladur?

En cas que hi hagi una paret tipus Pladur, també hi ha solució. Per quan no és aconsellable penjar les peces a la paret, hi ha un sistema anomenat Fr TV Standing. En aquest cas, el ferratge que subjecta la televisió, va unit al moble. Ens permet fer un gir de 360º. Per tant, amb aquest sistema, podríem veure la televisió des de qualsevol angle del menjador-saló.

Vols saber més?

Triar entre els models de mobles TV a Barcelona. Visita’ns i t’informaren. Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer Rocafort 100.