En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Prestatges

Inspira’t amb la nostra selecció de prestatges més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els mil i un prestatges.

Si busques prestatges a Barcelona, t’ajudem. Aquest tipus de moble pot ser molt útil per a complementar un estudi, una habitació juvenil o un menjador. També ens pot servir per a emmagatzemar, classificar. Altres vegades, simplement els utilitzem per a decorar. Per descomptat els trobaràs en tot tipus de mides, materials i acabats diferents. Fins i tot, en formes diferents. Segons l’estil de la casa o de l’habitacció, farem una elecció o una altra.

Quines formes i modulacions hi ha ?

Pots trobar-ne en forma quadrada, rectangular o exagonal. per exemple. N’hi ha que poden donar un toc original a l’espai. Ja sigui un dormitori o un saló. Si el que busques és un espai on poder guardar els llibres o classificar una col.lecció d’objectes, podem realitzar la llibreria perfecte. Podem utilitzar els programes modulars. D’aquesta manera, també es poden intercalar altres moduls. O sigui, que podem afegir peces com poden ser els calaixos. Fins i tot, també podem afegir algun mòdul de portes. De la mateixa manera, també tenim en compte les mides que et van millor. Per descomptat, podem treballar amb l’acabat que t’agadi més. En els casos de les habitacions més completes, es poden fer els mobles seguint tota la línia de la resta dels mobles.

On ens pots trobar?

Si vols trobar prestatges a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ajudarem a escollir entre totes les possibiltats. Escollir la millor opció per a cada cas. Amb els materials, la forma i els colors que siguin més adients a cada cas. Sens dubte, són complements que acaben de decorar la llar. Si ens vols venir a veure, estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.