En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Prestatges

Inspira’t amb la nostra selecció de prestatges més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els mil i un prestatges.

Si busques prestatges a Barcelona, t’ajudem. Aquest tipus de moble pot ser molt útil per a complementar un estudi, una habitació juvenil o un menjador. També ens poden servir per a emmagatzemar, per a classificar. Altres vegades, simplement els utilitzem per a decorar. Per descomptat els trobaràs en tot tipus de mides, materials i en acabats diferents. Fabricats en formes i mides diferents. Segons l’estil de la casa o de l’habitacció, farem una elecció o una altra.

Quines formes i modulacions hi ha ?

En el mercat es fabriquen en formes diferents: quadrada, rectangular o exagonal, per exemple. N’hi ha que poden donar un toc original a l’espai. Ja sigui en un ambient de dormitori, d’estudi o de saló.

Es poden afegir mòduls de portes o calaixos?

Si el que busques és un espai on poder guardar els llibres o classificar una col.lecció d’objectes, podem realitzar la llibreria perfecte, utilitzant els programes modulars. D’aquesta manera, també es poden intercalar altres moduls entre les columes i els prestatges. O sigui, que podem afegir peces com poden ser els mòduls de calaixos o algun mòdul de portes. De la mateixa manera, es tenen compte les mides que van millor i s’adapten les peces per a cad espai. Per descomptat, es pot treballar amb l’acabat que sigui més adient. En els casos de les habitacions més completes, es poden fer els mobles de llibreries o de prestatges, seguint tota la línia de la resta dels mobles.

On ens pots trobar?

Si vols trobar prestatges a Barcelona, vine a les nostres botigues. T’ajudarem a escollir entre totes les possibiltats. Escollir la millor opció per a cada cas. Amb els materials, la forma i els colors que siguin més adients a cada habitació, a cada espai. Sens dubte, les prestatgeries són complements que acaben de decorar la llar. Si ens vols venir a veure, estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.