En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Sofàs

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de sofàs, modernes i elegants.

És molt important escollir un bon sofà per la teva llar. Segurament el lloc de socialització per excel·lència, alla passaràs hores amb la teva parella, fills, però també amb convidats, amics o altres familiars. És a dir que, a part de ser un moble còmoda i de qualitat, també ha de reflexar la teva personalitat i estil. Per aquest motiu, a Mobles Solanas Barcelona oferim una amplia gama de sofas. Podràs comprar tan chaise longue, sofà raconera, sofà relax, sofà llit o butaques.

Disposem de diferents estils de sofàs per tal de que puguis comprar el que s’adapti més a la teva llar i al espai. Aixì doncs, trobaràs, sofà de 2 places, sofà 3 places, chaise longue, sofàs de outlet, sofàs raconeras y sofàs relax, sofàs econòmics o butaques individuals relaxants. Diferents material així com tapissats en tela, pell sintètica, antitaques, etc. A més a més, molts d’aquests sofàs tenen funcions extras així com llit incorporat, carregador USB per a mòbils o altres dispositius, respatllers ajustables i capçaleres reclinables.