En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

REBEDORS

Inspira’t amb la nostra selecció de rebedors més actual i fes de la teva casa, una llar.

Els rebedors, la primera impressió de la casa.

Els rebedors ens ofereixen la primera impressió d’una casa. El primer espai que trobem a l’entrada quan tornem de fora. Per això, aquest espai mereix una especial atenció. Un espai que organitzarem en funció de les mides i la utilitat que li vulguem donar. Si vols saber més sobre rebedors a Barcelona, t’ajudem.

Com es pot aprofitar l’espai del rebedor?

Si vols aprofitar l’espai del rebedor, primer fes un repàs a quina funció li vols donar. Per exemple, no serà el mateix si vols guardar sabates o roba. Tanmateix, també podries convertir el moble de rebedor o vestíbul en una bonica llibreria. És una qüestió de saber que prioritzem.

Com fer el projecte?

Per a fer el projecte del rebedor, s’ha de tenir en compte les mides totals, la obertura de les portes i els possibles intèrfons o altres sistemes elèctrics.

Un cop tenim les mides i sabem la utilitat que li volem donar, és qüestió de trobar la distribució més convenient. A les nostres botigues, et podem ajudar a trobar la millor solució. Hi ha programes per a poder fer armaris de rebedor a mida. Es pot fer un projecte seguint les directrius marcades. Llavors, es pot fer un pressupost, segons el material escollit. Es pot escollir l’acabat de les portes, fusta, amb laca, amb mirall.. També es pot fer l’armari, seguint els acabats d’altres armaris de la casa.

Es pot aprofitar per a posar un sabater?

També hi ha programes de mobles rebedor que es poden convertir en mobles sabaters. Són mobles que es poden escollir amb diferentes mides d’alçada i d’ample. Igualment, poden tenir diferents sistemes d’obertura, tot i que, normalment, aquest tipus de sabater es fa amb portes abatibles. Són peces molt pràctiques.

I, puc posar una llibreria?

Sí, també. Una altra manera de donar ús al rebedor, és convertint-lo en una llibreria. Alguns llibres necessiten poca fondària per guardar. Per tant, sense ocupar massa espai, podem tenir un bon lloc on posar els llibres.

I, si el vull un rebedor més decoratiu?

Per a decorar l’entrada de casa teva, hi ha moltes peces que poden ajudar. Es pot optar, per triar entre alguna de les consoles que hi ha, d’estils tan diferents. Es pot afegir una peça auxiliar, un mirall, o un quadre amb el marc que més agradi. Amb unes flors i una llum en el  lloc més adequat, no és necessari res més.

Vols veure més coses?

Pots continuar mirant la nostra web

Ens vols conèixer?

Si ens vols conèixer i saber més en rebedors a Barcelona, ens pots trobar a les nostres botigues. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.