En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

  /  Sofas   /  INSPIRA’T… AMB ELS NOUS TEIXITS.
Taules de centre

INSPIRA’T… AMB ELS NOUS TEIXITS.

Les noves coleccions de robes per a tapisseria ja han arribat a les nostres botigues per aportar les últimes tendències en colors i textures. Arriben els nous teixits amb característiques especials.

Una amplia gamma de trames i estampats amb diferents colors per a poder escollir abans de comprar.

Si volem personalitzar els ambients, podem fer  combinacions amb la roba del sofà, la dels coixins, la de les butaques i fins i tot, amb la de les cadires.

També disposem d’uns teixits amb un  tractament especial. Uns teixits de fàcil neteja i especials per a mascotes. Els teixits de fàcil neteja són molt pràctics per a utilitzar en el menjador-saló quan tapissem sofàs, butaques i cadires. Molt útils també en els dormitoris per a folrar els capçals del llit, alguna petita butaca, o algun moble auxiliar.

Són teixits molt utilitzats en hotels i restaurants perquè, a més d’actuar com a repelent de líquids, també actua com a facilitador de neteja. Les taques es netejen, sencillament, amb una mica d’aigua.

Els teixits especials per a mascotes estan pensats per a llars, cases, pisos o moderns apartaments on es conviu amb animals de companyia.  Són teixits que disposen d’una capa protectora, que es comporta com una barrera elàstica i flexible, per fer més dificil que les ungles de les mascotes arribin al fil.

Aquestes són algunes de les nostres suggerències, tria la que més et convingui.