En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Butaques fixes

Dóna un cop d'ull a les últimes col·leccions de butaques, modernes i elegants.

Quins estils de butaca hi ha?

En les nostres botigues de Barcelona, et podem oferir un ampli assortit, de diferents col·leccions i estils.

En estils més clàssics i conservadors, situaríem les butaques tipus oreller. En canvi, també hi ha dissenys més innovadors, per a gustos més d’avantguarda. Actualment, les butaques d’estil “vintage”, es proposen per a donar un toc original als diferents ambients.

Hi ha butaques que poden ser, per mida o estil, més indicades per un saló, un estudi o per a ambients de dormitori. Hi ha petites butaques que, a vegades, són indicades per a posar en un rebedor.

Puc escollir el tipus de potes?

Sí. Pots escollir el tipus de material (metàl·lic,fusta, p.e.) i el color.

També, el algun cas, es poden modificar les potes i posar-les potes tipus balancí. Un cop assentats, ens indueix cap a un dolç balanceig endavant i endarrere.

Com puc complementar la butaca?

Per a complementar les butaques, podem fer un puf a conjunt. També podem combinar les robes de la butaca amb les robes dels sofàs i del coixins.

Hi ha butaques que es poden desenfundar o bé, es pot comprar una funda a part.

Un altra opció, pot ser, complementar amb fundes. Hi ha fundes pels braços i per a la part del cap. Aquestes parts, són les parts de la butaca que acostumen a embrutar-se més. Si podem treure i posar aquestes fundes per a netejar, allarguem la vida de la butaca.

Vols més informació?

Visita les nostres botigues.

Estem al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.