En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Projectes 3D

Utilitzem la última tecnologia 3D de disseny d’interiors, amb qualitat de fotorrealisme, pots veure com et quedaran els mobles abans de comprar, en els projectes que realitzarà el nostre equip tècnic de disseny.

Els projectes 3D a Barcelona.

Una imatge molt real.

Si t’interessen els nostres mobles i vols tenir el projecte de la distribució de les habitacions, del disseny dels mobles, vine’ns a veure. D’aquesta menera, podràs obtenir la imatge de casa teva com si fos en una foto del futur!

Per a què ens pot servir fer aquesta feina? Com ens ajuda?

Els projectes 3D ens poden servir per poder fer-nos una idea molt real de com poden quedar en l’espai totes les peces de mobiliari que hem pensat a priori.

També poden ajudar a acabar de definir les mides i els acabats dels mobles. A vegades, dubtem a quines peces volem donar un toc de color. Per exemple, això és força freqüent a les habitacions juvenils, dons hi ha moltes peces i costa una mica fer-se a la idea de tota l’habitació.

A la vegada, es realitzem molts projectes en l’espai de menjador, ja que hi ha diverses peces grans per a situar. Alhora hi ha zones que s’han de respectar i deixar lliures perquè són zones de pas.

Quan realitzem els projectes en 3D?

En general, es realitzen els projectes un cop s’ha triat el tipus de moble, la línia i el disseny de mobiliari. LLavors, amb les mides de l’espai on han d’anar els mobles i prèvia comunicació amb el client, ens posem amb la feina.

Com contactar amb nosaltres.

Els projectes virtuals ajuden a visualitzar els espais i les possibles combinacions de mobiliari. Per tant, també ajuden a donar un millor servei i un millor resultat.

Ens pot venir a visitar a les nostres botigues del Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.

Si vius lluny o, en aquests moments no ets pots desplaçar, envia’ns un e-mail a  info@moblessolanas.com amb les teves dades i les qüestions o dubtes que tinguis i et contestarem el més aviat possible.

Per veure les futures imatges com si fòssin reals.