En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Què t'oferim?

Els nostres serveis destacats:

1) Solucions a les teves necessitats.

El nostre equip realitza, sense cap compromís i segons les teves necessitats, un estudi del mobiliari. Per aprofitar el servei, porta les mides de l´ habitació que desitges moblar. Amb les teves idees i la nostre experiència, realitzarem la millor solució.

2) Mobles a mida.

Es tracta de no desaprofitar espais i de no deixar racons inservibles. Per aconseguir-ho les diferents solucions s’hauran de combinar bé amb les nostres sèries de productes, i així s’adaptaran al teu espai. Això permet aconseguir uns bons preus.

3) Comprovació de mides.

Quan el projecte demani la fabricació de mobles amb mides especials, un professional de la nostra empresa s’encarregarà, sempre que calgui, de passar per casa seva per comprovar les mides. Posteriorment a la pressa de mides la responsabilitat és nostre pel correcte muntatge dels mobles.

4) Projectes per ordinador.

A Solanas Mobles i Decoració utilitzem l’última tecnologia 3D de disseny d’interiors, amb qualitat de fotorrealisme, pots veure com et quedaran els mobles abans de comprar, en els projectes que realitzarà el nostre equip tècnic de disseny. Fes click aquí per veure més.

5) Entrega inmediata o amb data pactada.

Disposem de mobles estandarditzats en stock dels quals vostè pot gaudir al seu domicili en un breu termini d’entrega. Per als models fabricats de manera exclusiva per a vostè el mateix dia de la reserva s’establirà una data de lliurament . La data d’entrega pot ser la mínima necessària per a la fabricació del moble o en un plaç més llarg segons la seva conveniència.

6) Transport i muntatge.

Els mobles adquirits a Solanas mobles i decoració disposen d’un servei de distribució i muntatge per a Catalunya i Andorra, a càrrec del nostre equip tècnic especialitzat, Consulteu els minims establerts.

7) Garantia.
Tot l’equip treballa coordinat per aconseguir els millors resultats. Els nostres productes tenen garantia segons la llei vigent sobre garanties i a més t’ oferim un servei postvenda per a respondre a qualsevol dubte o pregunta que pugis tenir, solucionant temes que puguin sorgir.
8) Finançament personalitzat.

Disposem d’un sistema de finançament amb diferents fórmules entre les quals podràs escollir les adequades a les teves necessitats. A més llancem periòdicament importants campanyes de finançament sense interessos que segur que et poden resultar avantatjoses.