En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Reserva la teva Cita Prèvia

Contacta amb Mobles Solanas. Ara, t’oferim la opció de demanar cita prèvia, obrint les portes exclusivament per a tu, adaptant-nos als teus horaris.

Contacta amb Mobles Solanas via Whatsapp o email per acordar la teva cita prèvia:

Els Nostres Establiments

En els nostres establiments trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

On trobar-nos? 

C/ Sants 45, 08014 BARCELONA
Telf. 93 3322616

C/ Rocafort 100, 08015 BARCELONA
Telf. 93 2890242

A les nostres botigues t'oferim un tracte molt proper i personalitzat. Sempre hem pensat que cada llar té unes característiques diferents. Per altra part, també sabem que cada família, cada unitat familiar, té unes necessitats diferents i que són importants per tenir en compte alhora de dissenyar i distribuir l'espai. Si vens a les nostres botigues, el nostre equip de professionals t'atendrà, escoltant-te i assessorant-te. Pensem que, aquesta és la millor manera per a començar i poder aconseguir la solució òptima.<br /> Si estàs lluny o es fa díficil desplaçar-te s les nostres botigues, de manera pressencial, contacte amb nosaltres per correu electrònic, via telèfon o whatsap. En aquests moments, estem trobant noves i diferents vies de comunicació per poder agilitzar i facilitar el tracte entre nosaltres i els clients. Cada vegada més, el tracte personal s'ajuda de les noves tecnologies. Mentres, les noves tecnologies ajuden a transmetre la professionalitat que hi ha al darrera.

Si et costa imaginar la teva nova llar. Si tens dubtes alhora d'escollir quina és la distribució més adient a cada espai de casa teva.<br /> Us ajudem a sortir de dubtes i us facilitem les decisions abans de comprar, oferint i fent els dibuixos en 3D.<br /> Primer, per descomptat, hem d'establir el primer contacte per tal de que pogueu conèixer el producte que us podem oferir. Després, ens comenteu les necessitats a nivell de mobiliari i parlem de la distribució de l'espai i de les mides reals. LLavors, ja podem realitzar un projecte en 3D.<br /> Els nostres projectes en 3D us permeteran visualitzar la nova disposició dels mobles i poder jugar amb els petits detalls i amb els colors!<br /> D'aquesta manera, la imatge en la pantalla ens ajudarà a confirmar el projecte abans d'encarregar-lo.

A les nostres botigues pots fer el pagament segons les teves prioritats. Tu decideixes si prefereixes fer un pagament fraccionat a terminis. A Mobles Solanas t'ho posem fàcil. Vine a les nostres botigues i paga segons les teves preferències d'aquest moment. Et facilitem, si cal, la tramitació del pagament mitjançant un crèdit.