En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

 

Carrer de Sants 45, 08014

Carrer de Rocafort 100, 08015

Contacta amb Nosaltres

  • 📍Sants nº45: 📞🟢 661188641 
  • 📍Rocafort nº100: 📞🟢 666245587
  • ✉️ Email: info@moblessolanas.com

Contacte Mobles Solanas

Per a qualsevol consulta, el contacte amb Mobles Solanas és fàcil. Pots fer-ho via Whatsapp, per telèfon o bé, a través del nostre correu electrònic. D’aquesta manera pots concertar i confirmar la teva cita prèvia.

De totes maneres, si ens vols fer una visita sense demanar hora, actualment, tenim les portes obertes en el nostre horari comercial habitual.

Horari

De dilluns a dissabte: 
  • Els matins de 10 hores a 13,30 hores.
  • Les tardes de 17 hores a 20,30 hores.

*Trucan’s per acabar d’ajustar els horaris més convenients.

Com Arribar?

Botigues cèntriques a Barcelona.

Les nostres botigues físiques estan situades en zones cèntriques de Barcelona. La botiga del Carrer Rocafort 100 està en el barri de l’Esquerra de l’Eixample, molt a prop de la Gran Via. La botiga del carrer de Sants 45, està situada, com el seu nom indica en el mateix barri de Sants. Tant una com l’altra, estan molt ben comunicades per transport públic, sigui el metro o l´autobus. Si vens de fora de Barcelona, l’estació de tren de Sants també queda molt a prop.

Que t'oferim?

En els nostres establiments trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

On trobar-nos? 

C/ Sants 45, 08014 BARCELONA
Telf. 93 3322616

C/ Rocafort 100, 08015 BARCELONA
Telf. 93 2890242

A les nostres botigues t'oferim un tracte molt proper i personalitzat. Sempre hem pensat que cada llar té unes característiques diferents. Per altra part, també sabem que cada família, cada unitat familiar, té unes necessitats diferents i que són importants per tenir en compte alhora de dissenyar i distribuir l'espai. Si vens a les nostres botigues, el nostre equip de professionals t'atendrà, escoltant-te i assessorant-te. Pensem que, aquesta és la millor manera per a començar i poder aconseguir la solució òptima.<br /> Si estàs lluny o es fa díficil desplaçar-te s les nostres botigues, de manera pressencial, contacte amb nosaltres per correu electrònic, via telèfon o whatsap. En aquests moments, estem trobant noves i diferents vies de comunicació per poder agilitzar i facilitar el tracte entre nosaltres i els clients. Cada vegada més, el tracte personal s'ajuda de les noves tecnologies. Mentres, les noves tecnologies ajuden a transmetre la professionalitat que hi ha al darrera.

Si et costa imaginar la teva nova llar. Si tens dubtes alhora d'escollir quina és la distribució més adient a cada espai de casa teva.<br /> Us ajudem a sortir de dubtes i us facilitem les decisions abans de comprar, oferint i fent els dibuixos en 3D.<br /> Primer, per descomptat, hem d'establir el primer contacte per tal de que pogueu conèixer el producte que us podem oferir. Després, ens comenteu les necessitats a nivell de mobiliari i parlem de la distribució de l'espai i de les mides reals. LLavors, ja podem realitzar un projecte en 3D.<br /> Els nostres projectes en 3D us permeteran visualitzar la nova disposició dels mobles i poder jugar amb els petits detalls i amb els colors!<br /> D'aquesta manera, la imatge en la pantalla ens ajudarà a confirmar el projecte abans d'encarregar-lo.

A les nostres botigues pots fer el pagament segons les teves prioritats. Tu decideixes si prefereixes fer un pagament fraccionat a terminis. A Mobles Solanas t'ho posem fàcil. Vine a les nostres botigues i paga segons les teves preferències d'aquest moment. Et facilitem, si cal, la tramitació del pagament mitjançant un crèdit.