En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Sofàs a mida

Especialistes en sofàs a mida
El sofà és un element clau a casa per al nostre relax i confort.
A les nostres botigues de mobles a Barcelona tenim el nostre propi taller de tapisseria, on podem fer el teu sofà a la mida adeqüada.
Pots triar l'amplada, alçada i la fondària. Si vols uns seients més tous o més durs, lliscants o fixes. Podem fer composicions de sofàs fent racó, amb chaise-longue, amb arcó útil, etc. Per acabar, pots triar entre molts teixits diferents, amb tractament anti-taques amb diferents textures i colors.
T'esperem!

Quan busquem sofàs a mida?

Busques sofàs a mida a Barcelona. Actualment, els dissenys de sofàs han d’adaptar-se  a alguns espais. A vegades, en les ciutats, hi ha espais molt reduits (habitacions juvenils, estudis, menjadors, etc). En aquests casos quan anem a comprar un sofà, es modificable modificar i reduir algunes mides. Podem realitzar els sofàs a mida i també els podem personalitzar a nivell de robes i altres materials. Quan realitzem projectes d’interiorisme i decoració en espais molt grans, com halls o salons d’hotels, podem fer sofàs amb grans dimensions. En aquests casos, podem personalitzar el sofà per a cada instal.lació.

Es poden veure aquests sofàs, a Barcelona?

A les nostres botigues disposem d’alguns models de sofàs, butaques, sillons que es poden adaptar a vàries dimensions, segons les necessitats. Segons l’estructura del saló o del menjador, s’adaptaran les mides de fons, ample i alt. Tot aixó, mantenint l’estructura i el disseny original. També et podem recomanar el tipus de roba o la densitat de les espumes de seients i respatller. Hi ha diferents tipus de materials per s fer el farcit dels coixins. L’escuma, HR, el poliuretà, en poden ser algún d’ells.

Quin són els millors materials?

Per saber les qualitats dels materials del farcit en fixem amb les densitats. Quanta més densitat marca el material, més material ha estat utilitzat per a fabricar el nucli del coixí. Segons la densitat, ens marcará la firmesa resultant.

De quina firmesa estem parlant?

Quan parlem de HR, parlem d’un material amb una densitat superior a 25 Kg. La resiliencia és la capacitat dels materilas a recuperar-se, després d’hvaer estat sotmesos a diferents graus de pressió. Amb aquest material es fabriquen sofàs amb un alt grau de confort i de durabilitat.

Més dubtes?

Sofàs a mida a Barcelona. Si vols comprar un sofà per casa teva i tens problesmes amb les mides visita’ns. Estem al carrer de Sants 45 i al carrer de Rocafort 100.