En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

Armaris

Inspira’t amb la nostra selecció d’armaris més actual i fes de la teva casa, una llar.

¿Dubtes per escollir armaris?

Han arribat nous temps amb noves maneres de fer. Noves maneres d’organitzar la vida i l’espai. Hem aprés a prioritzar. Hem aprés a diferenciar entre el que és important i el que és superflu. I, amb aquests nous aprenentatges, organitzaràs les coses d’una altra manera. Perquè, d’ara en endavant, pugui funcionar millor. Hi ha diferents col·leccions d’armaris, per a poder combinar i donar, així, el resultat desitjat. Per exemple, si combinem l’armari amb unes tauletes, llits i matalassos, ja tindrem uns ambients de dormitori.
També, podem ajustar l’armari a l’habitació juvenil o als ambients d’estudis i, combinar-hi unes prestatgeries. Hi ha persones que aprofiten l’espai dels rebedors per a posar armaris. Si, es complementen amb alguns auxiliars, poden quedar uns espais molt decoratius i útils.

Es pot fer l’armari a mida?

Per descomptat. Hi ha moltes col·leccions que ofereixen la opció de fer l’armari a la mida adequada. En el nostre apartat d’armaris a mida, podràs veure les diferents possibilitats.

Qui és el millor tipus de porta?

Totes les portes poden ser bones opcions si s’utilitzen adequadament. Bàsicament, hi ha dos tipus de portes en que es construeixen els armaris. Hi ha els armaris de porta de frontissa i els armaris de portes corredisses.
Portes de frontissa: Degut al tipus de construcció, els armaris amb portes de frontissa, s’adapten molt bé a tot tipus d’espai. A més, es poden ajustar a la paret, mitjançant motllures. D’aquesta manera, un cop instal·lat, queda com un armari encastat.Aquest tipus de porta permet que l’armari quedi molt ajustat i les coses que hi ha a dins més protegides. En general, els armaris de porta de frontissa, solen ser més econòmics que els de porta corredissa. Tant l’interior com l’exterior el podrem personalitzar, segons l nostre gust i necessitat
Portes corredisses: Els armaris de portes corredisses estan indicats per a llocs estrets. Espais no hi ha massa lloc per a poder obrir les portes. Per altra banda, també poden quedar molt bonics en llocs grans. Llavors, es poden fer armaris amb portes molt amples. S’aconsegueix, així, una estètica molt minimalista. Com a la resta d’armaris pot personalitzar els acabats exteriors i interiors al teu gust.

Tens més preguntes?

Si vols resoldre dubtes, visita’ns i t’ajudarem. Ens trobaràs al Carrer de Sants 45 i al Carrer de Rocafort 100 de Barcelona.