En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

  /  Sofas   /  INSPIRA’T…TROBA EL SOFÀ ADEQÜAT PER A L’ESPAI MÉS REDUÏT.
sillones fijos

INSPIRA’T…TROBA EL SOFÀ ADEQÜAT PER A L’ESPAI MÉS REDUÏT.

Quan vulguis solucions per a problemes d’espai, a les nostres botigues de Barcelona, trobaràs els millors sofàs en estils diferents. El sofà és una part important del mobiliari de casa, ja sigui en un gran pis o en un modern apartament. En el sofà hi passem moltes estones. Hi descansem, llegim,  parlem o hi estem de relax. Quan els espais són reduits, els programes modulars de sofàs ens ofereixen solucions que ens poden ajudar a guanyar espai dins del menjador- saló.

Per això, hi ha diferents coleccions de sofàs segons els gustos i les necessitats. Hi ha coleccions de disseny molt lleuger i adeqüats per a combinar, per exemple, en ambients amb mobles de tipus nòrdic.

També tenim la opció del sofà-llit amb línies molt simples que duplica, si cal, la funció del moble, en alguns moments determinats.

I, per descomptat, també disposem d’una línia de sofàs molt confortables amb una característica molt especial a destacar: la fondària total del sofà és mínima. Són sofàs de 80 cms. de fondària!! Pots venir a les nostres botigues, on, abans de comprar, els podràs provar.

Vine a les nostres botigues i troba el teu sofa!