En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

  /  Dormitori   /  INSPIRA’T… POSANT ORDRE
Armarios en Barcelona

INSPIRA’T… POSANT ORDRE

La teva llar, ordenada gràcies als mobles i la decoració

Tenir les coses de casa ordenades, acostuma a fer-nos sentir millor. A més, poder veure i trobar les coses amb facilitat ens estalviarà temps. Unes de les peces clau per a poder posar ordre a casa, són els armaris. A les nostres botigues, t'oferim tot tipus d'armaris amb una àmplia gamma de possibilitats diferents.
Armaris a mida que s'adapaten als diferents espais, per aprofitar-ho al vostre gust.

Els armaris de portes abatibles són molt recomanables quan desitgem ajustar els armaris de punta a punta de l’habitació.A vegades, s’adapta millor un armari de portes lliscants, per així poder estalviar l’espai de l’obertura de la porta.

Un cop triat el tipus d'armari i els acabats, podem acabar d'equipar-lo interiorment.
Disposem d'un gran assortiment de complements per a l'interior dels armaris.
Sabaters, pantaloners, divisions interiors, etc que ens poder ajudar a posar les coses en ordre.
Si vols saber més sobre el món dels armaris, els diferents acabats i les possibles distribucions, pots portar les mides i explicar-nos el que vols. Et podem fer un pressupost sense compromís.