En els nostres establiments de mobles a Barcelona trobaràs el que busques: qualitat, servei i disseny amb excel•lent relació qualitat-preu. T’oferim magnífiques propostes amb múltiples possibilitats gràcies a una extensa selecció de mobiliari de diferents estils, acabats i preus.

Horaris de les nostres botigues de mobles a Barcelona:
Dilluns a Dissabtes: 10:00-13:30 & 17:00-20:15
*Hores concertades de 13:30 a 17:00

  /  dormitoris   /  INSPIRA’T… AMB MOBLES SINGULARS

INSPIRA’T… AMB MOBLES SINGULARS

Troba aquells mobles singulars que poden tenir més d’una funció.
En les nostres botigues de Barcelona, tant a Sants com a l’Eixample, trobaràs mobles dissenyats i pensats per a poder tenir més d’un ús. Mobles amb alguna peça integrada, que el fan més complet.

Per exemple, pots trobar, per a l’habitació juvenil, un tipus de llit abatible amb un escriptori incorporat. Aquest escriptori queda recollit quan s’utilitza el llit.

Actualment, també hi ha petits detalls que s’han integrat en el moble. Ens podem fixar, per exemple, en l’endoll usb. Permet conectar un carregador amb facilitat, ja sigui al costat del llit o en el lateral d’una butaca.

A vegades, el que necessitem és un espai extra de magatzem. L’espai de sota el llit es pot aprofitar i convertir en un arcó de gran capacitat on poder guardar les coses.

Altres mobles que tenen més d’una funció són les consoles convertibles. Són taules de poca fondària, que es poden convertir en grans taules de menjador. Estan disponibles  en diferents mides i en acabats personalitzats.

A vegades, només volem que la taula de centre s’aixequi a una mida adeqüada per a utilitzar-la en ocasions més informals. Menjar, llegir o escriure, es pot fer còmodament, des del mateix sofà.

Aquests són alguns exemples de mobles amb més d’una utilitat. Hi ha altres opcions que pots descobrir a les nostres botigues.